Sholmes isimli üyenin son içerikleri

1. S

Günlük alınması gereken yüzde cinsinden protein

1744228589 Böyle nasıl kral yağ 15 gram daha fazla oldu yine ancak şekeri dengeledim gereksiz bı kaç atıştırmalığı cikartarak
  2. S

Şuan 68 kiloyum kral
  3. S

Günlük 110 gram protein ile yüzde 15 protein gösteriyor uygulama(fatsecret). Yağ oranı ve gramı sizce fazlamı yoksa normal midir?(Amacım kilo vermek değil birazda olsa temiz olarak 1 ayda 2 kilo civarı almak)
  4. S

FM 2023 yama sonrasi piyasa değeri

Beyler FM 23 e transfer yamasj kurdum,kurduktan sonra Beşiktaş seçip oyuna başladım ki eric bailly nin değeri 72 m Euro para birimi TL degil euro ve chamberlainin değeri de 90 m Euro.Diger oyuncularda pek bı sıkıntı yok bunun nedeni nedir yamayi kaldirsam düzelir mi
  5. S

İnstagrama reels yüklerken kalite düşüyor

After effects üzerinden editler yapıyorum ve bunları instagrama yüklüyorum ancak kalite after effects de olduğu gibi gözükmüyor bir render problemi olduğunu düşünmüyorum çünkü renderı alıp medya oynatıcısından baktığım zaman da kalite düşmüyor.Ve özellikle kalite düşüşü yazılarda...
  6. S

Spotify Hesabımın adi değişiyor ve çalma listeleri siliniyor

Beyler bu 2 3 gün önce de oldu ve bugün yine ismim silinmiş hesabım muhtemelen çalındı bir kere şifre değiştirdim ancak bugün yeniden isim değiştirilmiş.İlk defa Spotifydan Rusça bildirim aldim arkadas çalma listesini silmiş onları geri getirdim fakat sürekli böyle devam ederse can sıkar.Ne...
  7. S

Ae projem nereye çıktı

Arkadaşlar bir video yaptım adobe media encoder üzerinden exportladim hatta bir sosyal medya sayfasina bile attım ancak after effects'ten çıkarken dont save yaptım ve şimdi pc de bulamiyorum.Dont save yapınca halihazirda pc de olan dosyalar da siliniyor mu acaba?
  8. S

Valorant Güncelleme sonrası kasma

Aslında tam güncelleme sonrası olmadi galiba bu olay.Normalde CPU 80 üstüne pek çıkmazdı ve 144 fps sabit alırdım ancak şuan 80 üstünü açılış sonrasi bile görüyor ve oyun kasıyor.Daha önce bu problemi yaşayan varsa nasıl cozdunuz?
  9. S

Rtx 3060ti ve i5 12400f 16gb Ram darboğaz yapar mı

Hayır yapmaz en çok uyan modellerden
  10. S

i5 12400f rtx 3060ti darboğaz yapar mı?

Kesinlikle yapmaz.Birbirine en çok uyan modellerden
  11. S

Pc ye monitör bağlamak

Beyler bana hediye olarak monster abra geldi ama ben 24 inç bı monitör ve kasa istiyordum.Simdi bir monitör alsam PC ye bağlasam oynadığım oyunlarda kasalı monitor ve pc ye bağlanmış şekildeki monitör arasında değişiklik olur mu?Yoksa aynı hazzı alır mıyım? Sağolun şimdiden
  12. S

Open IV Türkçe yaması çalışıyor mu?

Kanka ben mal gibi rockstar gamese kuruyormuşum GTA V klasörüne kurulacakmis yaptim çok sagolasin.Sıkıntı çeken arkadaşlar varsa bana ulaşabilir dünden beri arastiriyorum
  13. S

Open IV Türkçe yaması çalışıyor mu?

Beyler open iv kurdum Türkçe yamayi da ekledim installation succeded yazisi da çıktı ama oyun bir türlü Türkçe olmadı sebebi nedir?
  14. S

Open IV Fatal error sorunu

Aga benimki orjinal yani ondan mı olmuyor
  15. S

Open IV Fatal error sorunu

Peki önereceğin başka yama var mı güvenilir
Geri