Shooter_U isimli üyenin son içerikleri

1. Shooter_U

Aoc 24.5" Q25G4SR 0.3ms 300Hz 2K monitör

Çok memnunum 24.5 inç ve fps oynarken 1080p alıyorum hikayeli oynayınca 2k ya geçiyorum çok pratik ve güzel görüntü oluyor 320hz harika…
  2. Shooter_U

PC TAM VERİM ALMAK İCİN NELER YAPMALİYİM

bios güncelle.. Bios ayarları : Expo aç , Resizible BAR aç ,, O/C veya UV detaylı bilgi ister acele etme… Windows güncelle driverlerin güncel olsun… En önemlisi soğutma iyi mi? güç keser ısınan parça…
  3. Shooter_U

Yardım Bu soğutucu nasıl sökülecek anlayan varsa yardım edebilirmi

Am5 sistem dimi bu ben tedbir olsun diye dedim biraz yumuşasın diye ama 5 ise sorun yok
  4. Shooter_U

Yardım Bu soğutucu nasıl sökülecek anlayan varsa yardım edebilirmi

önce biraz ısıt sistemi işlemci ısınıp macun yumuşaması lazım yoksa soğutucu ile işlemci birlikte geliyor kötü olur ….sonra soğutucunun yukarı kısmında bastırmalı metal var ona basınca çıkıcak.. yavaş yavaş acele etmeden yap 1768038564 Bahsettiğim tuş
  5. Shooter_U

Sıvı soğutma montajım doğru mu ?

Montajı bitirdim ama boruların öyle durması kafamı karıştırdı yük bindirr mi pompaya
  6. Shooter_U

Kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi 3K Cicarı

Cs de nasıl ses kasma ?
  7. Shooter_U

Pc Konusunda acil yardım!!!!!!!

İlk olarak kasanda fan var ama hava alamıyor önünde pleksi var haava girişi yok çok yanlış kasa seçimi…bildiğim kadarıyla o ön taraftaki pleksi sökülebilir bir dene… olmasa yan kapağı aç İkincisi işlemci soğutucun stokmu ? En son ne zaman macun yeniledin .. ön camı açarsan o işlemciye kule...
  8. Shooter_U

Syrox v6 aldım ama mousepadmi kötü ?

İadeye vericem gelip alıcaklar iş adresimden ..bundan önce attack shark x3 vardı o harikaymış ya buna göre :)
  9. Shooter_U

Bu kronik bişeymi kötümü iademi etsem
  10. Shooter_U

Bu mouse kullanan var mı ?
  11. Shooter_U

Ya daha önce attack shark x3 vardı ve farklı mousepad çok iyiydim syrox bir garip çok hızlı mousepadmi kötü tercih ettim nedir anlamadım kullandığım pad Throne Dark Black 80X30CM Hybrid Kumaş - 4mm Kalınlık - Özel Yüzey Altı Dikiş - Kaydırmaz Zemin Xl Premium Mousepad...
  12. Shooter_U

Çözüldü✓ 4ü arasında kaldım acil yardım hangisi alınır?

monitör 320hz oc ile çalışıyor aktif ettim .Fps oynuyorum full hd alıyorum hikaye geçiyorum 2k alıyorum
  13. Shooter_U

Yardım Iki termal macundan hangisi daha iyi?

Mx6 mx4 ten daha iyi onu söylemek istedim her türlü işini görür :)
  14. Shooter_U

Yardım Iki termal macundan hangisi daha iyi?

Ben mx4 kullandım 7800x3d ye iyi iş yapıyor boşta 33-35 derece yük testinde maks 75 oluyor cougar 240mm soğutucyla
  15. Shooter_U

Çözüldü✓ 4ü arasında kaldım acil yardım hangisi alınır?

Hepsiburadadan aldım ben Aoc zaten ölü piksel garantili tek firma 1 tane bile çıksa ver değişeyim diyor ✋
Geri