Shooter_U isimli üyenin son içerikleri

1. Shooter_U

Far cry 6 aldım steamden fakat cd key istiyor.

anlattım ya hocam ikiside aynı olucak. steam hesabında hangi mail açıksa o mail adresi ile ubisofta hesap aç
  2. Shooter_U

Far cry 6 aldım steamden fakat cd key istiyor.

steam ve ubisoft aynı mail adresimi ? Birisi farklı ise bu sorun oluyor
  3. Shooter_U

Hyprex cloud 3 alıcam yardım

allah allah aynı kulaklıktanmı bahseditoruz nasıl memnun değilsiniz ne alıcaz 🤣
  4. Shooter_U

teşekkürler cloud 3 kablosuz yok galiba fiyat farkı çoksa gerek yok ama bu kablolu modeli herkes çok övüyor ses kasmada 🙏 alayım ozaman
  5. Shooter_U

Merhaba almadan bir sorayım dedim Sadece ses kasmak için cs de Anakartım gigabyte a620 m h Sorun çıkartırmı performans verirmi
  6. Shooter_U

🔥İndirim AOC Q25G4SR 24 İnç 2K 300 Hz 11.999 TL

Link açılmıyor
  7. Shooter_U

Windows 11 25h2 güncellemsi geldi!

Yüklüyorum şimdi 💪
  8. Shooter_U

AMD 9070 xt sistem takılma sorunu

Bir öneri ; ekran kartı güç kablosunu kontrol edermisin tam oturmuş mu ? Veya kablo değişikliği yapabilirsin yer değiştir ben böyle çözdüm ✋ 9060xt de sorunu
  9. Shooter_U

Çözüldü✓ Sapphire nitro+ 9060xt

nende powercolor modeli var memnunum battlefield gibi oyunlarda mazx70-75 derece bigli olsun diye paylaşayım dedim 👍 Sapphire kullanın arkadaşlardan yorum gelecektir
  10. Shooter_U

Öneri Battlefield 6 alınır mı?

Ozaman al hocam para sorun değilse indirim kovalıyorum bende alıcam şuan 2042 ile mutluyuz🤣
  11. Shooter_U

Pc' nin ısınma sorunu

Kasa içi genel temizlik yapılmalı fanlar doğru konumlandırılmış olmalı. En önemlisi termal macın değişimi işlemciye… ekran kartına yapma garanti dışı kalır.
  12. Shooter_U

Bu sistem alınır mı? sizce

Bence bu arkadaş çok zengin ve parasını savurmak istiyor…. Forumdaki arkadaşlara güven kazıklanmak istemiyorsam
  13. Shooter_U

Bu bilgisayarı 9060xt li sistem aldım sizce ilerde ekleme ne yapılmalı

Sadece ram lazım ileride 2k veya 4k oyun oynarım dersen daha güçlü bir ekran kartı yeterli olucaktır.
  14. Shooter_U

Koşu veya Yürüyüş bandı

İkiside voit gözü kapalı alınır aradaki farkları araştırmak gerek bütçene bağlıbenim kullandığım 12 km hıza çıkıyor ucuz olan 10 km aradaki farkları sen ihtiyacına göre bakıp öyle almalısın
  15. Shooter_U

Koşu veya Yürüyüş bandı

Daha önce katlanır model kullandım markası walkingpad katlandığı için bir zaman sonra gıc gıc ses yaptı şimdi voit aldım hem daha hızlı hem daha kaliteli 1759420950 Bendeki bu Voit V-Fıt By Voıt Runmate Koşu Bandı - Bluetooth- 12km Hız - Hoparlör - Uzaktan Kumanda - Akıllı Uygulama Destekli...
Geri