Bu aboneler 12 fatura dönemi boyunca paketin aylık ücretinde gerçekleşecek olası fiyat değişikliklerinden etkilenmeyecektir. Kampanya bitiminde aboneler...
Çektirme (Göçük Düzelttirme)+Cila fazlasıyla iş görür. Kafanıza takmayın, hiçbir önemi olmıyan ufacık bir sürtme. Başka bir konunda da bahsetmiştim. Biz...
Benim Rahmetli Dedem arabayı park ederken pert etmiş Babam anlatır, ki düsün biz 95 yılından beri Otoparkcılık yapıyoruz. Böyle örnekler var, dert etme bu...
Hocam Yöntem nasıl oluyor tam Bilmiyorum ama Allen Carr yöntemi. Kitabı falanda var, 30 Milyondan fazla insana sigarayı bıraktırmış bide kendisi 5 paket...
iyi bi konuşma yap rahatsız olduğunu değilde sana zalar vercenden korktunu söyle iyi olmadığını falan senin sevgilin bir kaç cümle kur işte zaten sigarayı...
Passom yok malesef. Baskete niyetleniyorum ama derslerim yoğun biraz,Pek Imkanım olmuyor. Müsait olursam Baskete veya Hazırlık macı vs. Gitmeyi düsünüyorum
Uzay ve havacılık mühendisliği düşünüyodum geçenlerde kardeşimde buraya geldikten sonra pilot olmaya karar verdi klm akademiye yazılmayı istiyor airbusı...
Söyle bir ipucu verebilirim, Kücükken ilginin olduğu ve sana -Tabiri Caizse- havalı gibi gelebilecek meslek alanları listele, Araların'dan arama yap...