shotpoter isimli üyenin son içerikleri

1. shotpoter

Mazot 100 Lirayı Geçti

Bende duyuyorum Hocam ama bende bilmiyorum. Olabilme ihtimali malesef yüksek,Ahlaksız bunlar. Biz esnaflığımızı devam ettirmeye çalısıyoruz.
  2. shotpoter

Küçükken Kaç Yaşındaydınız

Hep 18'iz.
  3. shotpoter

❌İndirim Bitti! Seher Yıldız Atlet 12 Adet 440 TL

O Konuda Mısırlı en iyisi, tek geçerim. Pek bilinmese de (Z Kusağında) Karagümrüğün sponsoruydu. Rahat modeli pahalı olsada 10 numara.
  4. shotpoter

Mazot 100 Lirayı Geçti

Sahibi değiliz, devren kiralık aldık zamanında ama Ona yakın
  5. shotpoter

Mazot 100 Lirayı Geçti

Otopark Sahibiyiz, Sevinsek mi Üzülsek mi bilemedim :d
  6. shotpoter

Arı Soktu Bir Şey Yapmalı Mıyım

Annemede yıllar önce olmuştu, Bana da oldu sanırsam, ama ciddi bir durum olmadı. Ama bu durumda alerjisi ayrı durum tabii. Genede acilde bir görün derim
  7. shotpoter

🔥İndirim Kahveci Orta Kavrulmuş Tiryaki Türk Kahvesi 75 Gr 0 TL

Kesene bereket hocam, İşyerinde Türk Kahvesi tüketiliyor, deneriz hiç olmazsa.
  8. shotpoter

Yks'ye Tabletten Test Çözerek Hazırlanır mı?

2 yıldır okul dönemlerinde sadece tablet ile not alıp hazırlanıyordum. 8-9 ay yani. Zaten ben yeri geldiği zaman kağıt kalem ile takviye ediyordum, Bu konuda esnektim yani.
  9. shotpoter

Yks'ye Tabletten Test Çözerek Hazırlanır mı?

2 Yıldır S9 FE+ kullanıyorum, Kesinlikle göz ağrısı yapımıyor. Alışılabilir, ben 2 yıl Üniversite ders notlarımı almıştım. Verim farkı belki üst üste gelen Bildirimlerden olabilir ama oda aşılır diye düsünüyorum.
  10. shotpoter

Bankaların Israrla Troy Kart Vermeleri. Nasıl Steam Den Oyun Alcam

KuveytTürk'te Miles&Smiles debit var o MasterCard alabilirsin ama rus ruletli gibi benim kart canı isteyince ödeme alıyor :d
  11. shotpoter

Uçak Mühendisliği mi Yoksa Tıpmı

İkisininde ortak noktası mezun olduktan sonra dahi eğitim-öğretimin devam ediyor. Şimdi bana sorsalar gözüm kapalı Uçak Mühendisilği derim ama ikisi çok farklı alanlar. Ama belki Havacılık Doktoru kanalı ile iki alan birleştirilebilir.
  12. shotpoter

Çok Bunaldım Yardım Edin

200 küsür saatim var millanium dawn ile zevkli oluyor
  13. shotpoter

Su Tesisatçısının Yanında Çırak Olarak İşe Başlıyorum

Hayırlı olsun hocam, Zanaat öğrenmek her bakıma iyidir. Beyini çalıstırır, geliştirir, 3-5 Para kazanırsın, Manevi olarakta huzur verir. Bizde zanaat yok ama Otoparkımız var, Araban olur yer bakarsan Fatihte buyur hocam, yoksa gene buyur çay-kahvemiz var :d
  14. shotpoter

Hobi Önerisi (Ot Gibi Yaşıyorum)

Benim gibi Matematik temeliniz zayıfsa attığım kampa bakın derim. Yararlı bilgi öğrenmmenin verdiği haz bambaşka.
  15. shotpoter

Üniversiteye Hangi Araçla Gidilir

C hiçbiri. Egea reis candır :d
Geri