shotpoter isimli üyenin son içerikleri

1. shotpoter

Öneri 2000tl Kablolu / Kablosuz Oyuncu kulaklığı Önerisi.

Bende HS55 Var onun Jacktan USB'ye dönüstürücü var olursa onu kullanırım, bir tık avantajlı olur sanırsam. Bende BlackShark V2 Düşünüyorum ama Sağlamlığı nasıldır ona süpheliyim. Tabiiki 10 15 yıl değilde En azından 3 4 yıl gitsin, su anki kulaklığımı 2024 civarı almıstım.
  2. shotpoter

Rahat pantolon önerisi

Genel bir ipucu veriyim: Slim yerine Regular Fit al, Rahat edersin. bende boyum 181 85 kiloyum regular rahat ettiriyor.
  3. shotpoter

İlk Youtube videom nasıl olmuş sizce?

Ulan vay be Ben 2012'de Galata Kulesini çekerek başlamıştım YouTube' a kanal silinmek zorunda kaldı nasip değilmiş, Dostum InsaAllah senin yolun açık olur. Ben editleri dengeli buldum, yerine göre, bozmuyor. Gündemden kopmadığın sürece kendi tarzını bulusun, Biraz da Grafik eklersen 10 numara olur.
  4. shotpoter

Neden İnsanlar İphone Kullanılıyor - Kullanıyorsunuz ?

Sebebi bu zaten. Amiral değil, Orta-Alt bir seviye bir telefon ama benim isimi görüyor. (bir tek eSim olsa güzel olurdu ama 5G Var.) Apple bir ara SE2 ile Orta düzeye Göz kırptı ama nafile, genlerinde yok.
  5. shotpoter

Gördüğümü söylemek benim tarzımdır. İsteyen İnanır/İnanmaz. 60hz olmasına rağmen ne çeşit teknolojiler ile harmanlanıyor bilmiyorum, ama Kasma gözükmüyor. Mesela benim telefonda olsa 60hz kasıyor. Ha keza Apple fan boyu vs. de olamam Çünkü Sırasıyla Nokia Asha 311 --> Samsung J7 2015, -->...
  6. shotpoter

Ekran kasmıyor doğru. Babam 12 kullandı simdi 15, Ben görmedim. Ama bende Samsung A34 var, 120hz, Bana sanki benim ekran bir tık daha akıcı gibi geliyor.
  7. shotpoter

Babam kullanıyor, Alışkanlık. Akıllı cihazlara 4S ile giriş yapmıştı zamanında.
  8. shotpoter

🔥İndirim Türk Telekom 3 aylık ücretsiz 50GB 1000 DK 1000 SMS kampanyası

Benim Bir Hocam kullanıyor, Adam bide Profesör sen düşün 😶
  9. shotpoter

Neden böyle oldum? Bilgisi olan var mı? Yemek yiyesim gelmiyor.

Sebze ve Protein bazlı Beslen,Hareket et. Kıssadan Hisse (ama tabiiki bu süreç kisiye özel)
  10. shotpoter

Boğazdan kan gelmesi

https://neyimvar.gov.tr/
  11. shotpoter

Fenerbahçe - Galatasaray maç tahmini/tartışma

:) 1764617619 :)
  12. shotpoter

Bayram Namazına Gidiyor Musunuz

Evet
  13. shotpoter

Kur'an-ı tersten okursak ne olur?

Son 3 sure Nazar ve (Kötü) Cinlerden korunmak amacı ile de okunuyor, ironi'nin böylesi :)
  14. shotpoter

🚀🚀Amazon Prime Ücretine %40 Zam Yapıldı 69.90TL/Ay🚀🚀 (Büyük Şahlanışa Az Kaldı)

Malesef lafla olmaz tabii ama Alabilen üyelikleri kesinlikle yıllık almalı.
Geri