Ekran büyük olsun dersen tabletim olan s9fe+'ı tavsiye ederim. 1 Yıldır kullanıyorum memnunum, su anda android 15'te geldi.
Ders bakımından her seyi yaptırıyor, orta düzey oyunda oynattırıyor. Büyük olduğu için kılıfla kullanmanı şiddetle tavsiye ederim.
Merhaba arkadaşlar Kolay gelsin.
Maks. 2000tlye Ortalama kalitede hafif/rahat kulaklık arıyorum.
Uçan kacan ultra beklentilerim yok, Hafif/rahat olsun, Eli yüzü düzgün olsun yeter.
Önerilerinizde ısrarcı olursanız maks. 500tl daha çıkabilirim.
Halihazırda HS55 Kullanıyorum ama maalesef ped'leri...
Beyin sisi yasıyor olabilirsiniz. Bir doktora görünün derim. Genel olarak stress'ten dolayı olabilir.
Spor'da fiziksel/mental olarak çok iyi geliyor. Hiç olmazsa 10 bin adım seklinde tempolu yürürseniz iyi gelebilir.
Ders Programın yazan kısmına göre. Genel olarak 1-4. Sınıfa kadar görmek istersen (Bazen karsılastırma amaçlı yararlı oluyor.) kullanıyorsun Bölüm Ders kısmını.
Birde ufak bir dipnot düseyim. Rehavete kapılma, derslerini salma. Günde yarım saat olsa bile günlük ders yapmanı şiddetle tavsiye...
3 4 bin saat oyun oynayarak çok zaman öldürdük ama bence yapmamız gereken görevleri yaptıktan sonra kontrollü oyun'un yararları var. FPS gibi Oyunlar, Göz-Beyin koordinasyonunu, Strateji oyunları Planlamayı, Yarıs oyunları refleksleri gelistiriyor, gibi.