shotpoter isimli üyenin son içerikleri

1. shotpoter

Sizce Dünya yönetiliyor mu

Var.
  2. shotpoter

MHP lideri Devlet Bahçeli: Demirtaş yuvasına dönmeli

dilinin altındaki baklayı çıkarmak Deyim gizli tutulması gereken bir şeyi söylemek: 'Çıkar şu dilinin altındaki baklayı da ne demek istiyorsan söyle, ben de anlayayım.' -O. C. Kaygılı. TDK.
  3. shotpoter

Kaç günde duş alırsınız?

4. shotpoter

Öğrenilmesi En Kolay/En Zor Diller 2026

Arapça cok zor değil. Ben ortalama bir düzeye 2 3 yılda gelebilmistim, Ama ben gevsek çalısmıstım, ortalama bir düzende 1 1 buçuk yılda öğrenilir.
  5. shotpoter

Çok Mutlu Oldum......

Operasyonda besir komutan'da olsa tadından yenmezdi.
  6. shotpoter

[REHBER] Lazer (Göz) Ameliyatı Oldum Deneyimlerim (Güncellendi)

Uyarı Puanını göze alarak, 3 yıl sonraki durum Hocam? Birde bize bunu sınav sorusu olarak sormuslardı. O durum yani hastayı suçlayan durum Osmanlıda 500 600 yıl önce oluyordu. Bunlara Onam formu yerine, Rıza Senetleri deniyordu. Günümüz onam formu çok ağırlıkta doktorları sorumlu tutuyor.
  7. shotpoter

No Touch Lazer Olacağım

https://forum.donanimarsivi.com/konu/rehber-lazer-goz-ameliyati-oldum-deneyimlerim-guncellendi.330271/
  8. shotpoter

Filtre kahve için öneri

Tadım ağızına göre değismekle birlikte bi nebze fark ediliyor,evet.
  9. shotpoter

Filtre kahve için öneri

Dostum ben sana genel bir püf nokta vereyim, Onu kendine uyarla. Demlemelerde ekipman'ı es geçme,Tabiiki önemli. Bu konuda malesef pahalı da olsa V60 Çok iyi bir yöntem,Neden? Çünkü V60 Hem kağıt filtreleme hem de Suyun Goose Neck/Ördek ağızı, veya Manüel olarak yavaş yavaş, Tabiri Caizse Damla...
  10. shotpoter

🔥İndirim 4 Adet Alımda 132 TL Koza Erkek 3'Lü Pamuklu Likralı Boxer

Hocam birde bende baldır genis mesela ben bulamıyorum. Bende baldır kısmı genis olması (yani bedeni biraz büyük olmalı) lazım birde kusakları bildiğimiz gibi olmamalı biraz rahat olmalı ona da loosen fit deniyor, Ben bir Mısırlı'da birde M&S'da gördüm, Mısırlı'dan aldım, tanesine de bi miktar...
  11. shotpoter

🔥İndirim 4 Adet Alımda 132 TL Koza Erkek 3'Lü Pamuklu Likralı Boxer

Aksine, Neslini devam ettirme ve vücüdunuzdan pisliklerin attıldığı son nokta olması hasebiyle çok önemli. Dünyaya geldiğmiz ilk noktalardan biri.
  12. shotpoter

Erasmusa gitmek için gerekbler nelerdir

Mesela bizim Üniversitemiz bu Konuda iyi. 300 Küsür Sözleşmemiz var, Bir tanede Amerika Sözleşmemiz de var mesela (Uni of Rochester olması lazımdı) (Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi)
  13. shotpoter

Öneri 2000tl Kablolu / Kablosuz Oyuncu kulaklığı Önerisi.

Bende HS55 Var onun Jacktan USB'ye dönüstürücü var olursa onu kullanırım, bir tık avantajlı olur sanırsam. Bende BlackShark V2 Düşünüyorum ama Sağlamlığı nasıldır ona süpheliyim. Tabiiki 10 15 yıl değilde En azından 3 4 yıl gitsin, su anki kulaklığımı 2024 civarı almıstım.
  14. shotpoter

Rahat pantolon önerisi

Genel bir ipucu veriyim: Slim yerine Regular Fit al, Rahat edersin. bende boyum 181 85 kiloyum regular rahat ettiriyor.
Geri