Acer Nitro AN16-41 model laptop kullanıyorum arkadaşlarımla sesli sohbet uygulamalarında konuşurken oyun sesleri, youtube video sesleri , instagram da sesler gelmiyor baya araştırdım ses ayarlarından %80 azalt yerine hiçbir şey yapmaya geçirdim sürücü güncellemelerini nitro sense ten yaptım...
Acer Nitro AN16-41 model laptop kullanıyorum arkadaşlarımla sesli sohbet uygulamalarında konuşurken oyun sesleri, youtube video sesleri , instagram da sesler gelmiyor baya araştırdım ses ayarlarından %80 azalt yerine hiçbir şey yapmaya geçirdim sürücü güncellemelerini nitro sense ten yaptım...
İşte tam kayıt dönemine denk geliyor askerlikten dolayı kayıt olabilir mi yoksa sistem problem mi çıkartık bilgi bulamadım
1704231678
22 yaşında olduğu için temmuzdan sonra tecil ettiremiyor bu sebepten ötürü 1-2 ay verirler mi ?
22 yaşında olduğu için ertelenmiyor
1704231432
üniversiteye bu sene girecek ama kayıt döneminde askerlik olayı çıkıyor temmuz ağustos genelde kayıt dönemi oluyor o yüzden problem olacak galiba
Beyler bir arkadaşım 22 yaşına girdi yksye girecek bu sene baya da çalıştı ama temmuzda askerlik için çağıracaklarmış bunun bir çıkar yolu var mı ? Sınava girdikten sonra nasıl kayıt işlemlerini hallederiz problem olur mu ?