shu283 isimli üyenin son içerikleri

1. S

AMD işlemci ile Intelin ne farkı var

Genellikle online oyunlar(lol,Cs 2 vs.) Hikaye tabanlı oyunlar(TLOU,RDR 2 vs.) oynuyordum bunlarda yüksek performans almak istiyorum yeterli değil mi yüksek grafiklerde.
  2. S

Bazı yayincilarda görüyorum da birinde 3080 var herşeyi açıyor bence de abartmaya gerek yok
  3. S

Oyunlarda yüksek performans almak istiyorum.
  4. S

Benim attigim 5080 nasıl?
  5. S

Maalesef kimse yok siparis edebilirim.
  6. S

Üniversite Yks puanı neye göre

Obpnin tamamı eklenir internette karşılığı var mesela benim obpm 93e yakındı ve 55 puan eklendi. Öyle hesaplaman lazım obplerin karşılığı var internette bakarsan.
  7. S

5090 sadece itopya da var ve 167 bin diyor 1743949786 Oyunlarda yüksek performans almak istiyorum AMD daha iyi olur diye düşünüyorum ram 64 GB SSD 2tb 4 varsa 4te olur bu şekilde bir sistem olursa çok iyi olur.
  8. S

Üniversite Yks puanı neye göre

YKS'de önemli olan sıralama 520 puan ise şöyle oluyor mesela sen sınavı fule yakın ya da full yaptığında üstüne obp eklendiğinde 520 oluyor yani obpne bağlı
  9. S

Aslında ekipmanları ayrı tutabilirim 200kdan
  10. S

Anladım hocam nereden toplayabilirim vatan bilgisayardan toplanıyor mu bilginiz var mı?
  11. S

Anladım zaten araştırma aşamasındayım acelem yok. İyi birşeyler bulurum umarım.
  12. S

Şöyle söyleyeyim benim yaşadığım yerde PC dizecegim bir yer yok bir tane vatan bilgisayar var her vatan bilgisayarda PC diziliyor mu bilmiyorum. 1743948595 Daha monitör klavye mouse vs var onlarda ne önerirsin.
  13. S

Anladım hocam sistemler iyi mi sizce?
  14. S

Herkese merhaba, bu iki sistem arasında kaldım. Ama sadece farkları işlemci gibi duruyor AMD ile Intel'in ne farkı var ve hangisi daha iyi. RAM, SSD gblari yuksek olani ve soğutucunun da watti yüksek olani seçtiğimde 180 bin oluyor sistem(ekstra Windows 11 Pro da var içinde) nasıl...
Top Bottom