Shuink isimli üyenin son içerikleri

1. S

İninal hesabımı doğrula sorunu

Arkadaşlar ininal hesabıma giriyorum cep no şifremi falan hesaba girdikten sonra beni bu fotoya atıyor sonra hesap bilgilerimi giriyorum bu nolar başka bir hesaba ait diyor ne yapabilirim
  2. S

Pcyi kapattım ama fanlar rgbler çalışıyor

Arkadaşlar gece pcyi kapatım ve kasaın hâlâ çalıştığını gördüm(fanlar ekran kartı anakart rgbler) sonra arkasından güç kapama tuşuna bastım sonra pcyi geri açtım ve tekrar kapattım bu sefer düzgün kapandı aklıma takılan bu hatayı ilerdede yapar mı niye şuan böyle bişey yaptı bilen yazarsa sevinirim
  3. S

300 tl bandında traş makinesi tavsiye

300 tl bandında traş makinesi tavsiye
  4. S

10bin ₺ bütçeye fiyat performans sistem önerir misiniz?

10k fiyat performans sistem önerebilir misiniz
  5. S

Valorant ekran kartı sürücüsü çöktü sorunu

20. nesili işaretlememişim
  6. S

Sadece rtx 3060 3070 ve 3080 var ürün kısmında
  7. S

1624602796 Sıcaklık 52 derece aga driver upp dediğin ne
  8. S

daha 1 hafta önce aldığım pcde her şey yolunda giderken gece geforce experıenceye güncelleme geldi güncellemyi yaptım ve 0x0003 hatasını veriyor ve ekran kartım hep 1750 mhzlerde gezerken 690 mhzye düştü ne yapıcam?
  9. S

Rampage rogue 7.1 kulaklık

Rampage rogue 7.1 kulaklığı aldım ama 7.1 etkinleştiremiyorum driverı bulamadım
  10. S

Windows penceresinden pcyi kapattıktan 20sn sonra fişten çekiyorum

yok, ilk pc ve bilmediĝim şeyleri öĝrenmeye calisiyorum 1624316524 bu adam insanları anlıyor😊
  11. S

aga burdaymış yeni fark ettim ):
  12. S

Aga senin dediĝini pcyi kapattiktan sonra rgbler gidiyor sonra psy basılı tutuyorum kasa açılıyor? Açıklama şansın var mı psu basılı tutunca birde bios açılıyor
  13. S

Windows penceresinden pcyi kapattıktan sonra psu kapatıp mı fişten çekeyim yoksa pcyi kapattiktan 20sn sonra fişten çekmem ile aynı mı 1.yol pcyi kapa psu kapa fişten çek 2.yok pcyi kapa 20sn bekle fişten çek Aynĩ şey mi
  14. S

internetten hazır pc

😊
Geri