İkiside kaliteli monitör bu ikisi arasında kesin düşünüyorsan seçimini satıcı seçerek yapman lazım. Tavsiyem Amazondur. İtopya monitör muhabbetlerinde biraz kötü.
Merhaba, yaklaşık 3 senedir Cloud 2 kullanıcısıyım kulaklıktan çok memnunum fakat kulak çevresi deri padleri artık dökülmeye başladı ve kaşıntı yapıyor. Markaya güvendiğim için ilk tercihim Alpha S oldu fakat birçok kullanıcı Nova Pro'nun Alpha S'den daha iyi olduğunu söylediler. O yüzden...
Merhabalar, evimde 1000mbit Turkcell superonline kullanıyorum. Superonline'ın bana sağladığı Wi-Fi 6 ZTE markalı modemi kullanıyorum. Evimde 1 adet access point bulunmakta. Modeme Access point üzerinden yaklaşık 2 tablet 3 telefon bağlı ek olarak 1 adet TV+ kullanıyorum. Problemim anlatmak...
Arkadaşlar oyunu oynayıp, oyunun içerisinde hatalardan dolayı bir foruma başlık açacak kadar bıktıysanız oyunu bırakabilirsiniz? Bu kadar basit ayrıca belirtmek isterim yaşadığın olay 2013 CS:GO zamanından beri bu oyunda mevcut olan bir şey tamamen tick rate ve ping ile alakalı.
Hawkı marka olarak bilemem ama koltukları oldukça dandik ve keriz silkeleme modunda fiyatlandırmalarıyla piyasada hala nasıl var olabiliyorlar aklım almıyor açıkçası. Hawk kötü bir marka DEİL yazmışsın iyi yazmışsın. konuyu açmışsın fiyat fırsat değil bakmamışsın daha o fiyata PSU ve işlemci...
Hawk kimdir? Sandalye yapıp pahalıya satmaktan başka ne yapar? Buradan sistem aldıktan sonra eğer arızalı çıkarsa nasıl çözecekler? Diyelim işlemci bozuk çıktı yada arızalı ürünün arkasında duracak mı? alışveriş yapmadan evvel bunları düşün.