Hatta 700 TL Altı olursa daha iyi olur önceden volemi vm-2020 adında cihaz kullanıyordum bozuldu ve ürün ucuz olmasına rağmen beğendim 1 sene kadar kullandım şimdi ise aynı şekilde 3 başlıklı olursa daha iyi olur (sinek kaydı tras için) bı kaç tanesine denk geldim ama Alınır mı? emin olamadim siz...
mobil sosyal medya uygulaması geliştirmek istiyorum özellik olarak
dm den sohbet konuşma
genel herkese gönderi paylaşma sadece sohbet ve fotoraf
ses odaları discordaki gibi
vb. şeyler istiyorum ama nerden başlicami daha bilmiyorum aynı şu tiktokta reklamlarda çıkan
somacht , litmech gibi...
Şuanki telefonum iphone 7 128 gb ve ara ara kasma donma sorunları ortaya çıkmaktadır bazenleri şarzı gereğinden hızlı bitiyor 10bin tl altı telefon almayı düşünüyorum çünkü birde bilgisayar alıcam o yüzden max bütçem 10bin altı en iyi telefonları önerirseniz sevinirim
Amd ryzen 5 5500 rtx 3060 8gb sistemimde dünden beridir bi bilmediğim bir şekilde sistemim herhangi bir oyunda yada YouTubede video izlerken sebebini bilmediğim şekilde kasıyor oyun felan oynatmıyor ekran kartına bişey olmuştur büyük ihtimalle furmark testini gerçekleştirdim pek bişey anlamadım...
AliExpress ürün sipariş edicem beğendiğim ama evime sipariş etmek istemiyorum çünki evde olmadığım zamanlar kargo başka yerlere gönderiliyor ve ürünü bulmaklan uğraşıyorum kısacası ürünü evimin yanındaki bi herhangi bi kargo şubesine vesayee göndermek istiyorum
Bi diğer konu yurt dılı...
son 1 haftadır AliExpress deki mlg markasının traş makinasi önüme çok çıkıyor aynı philisp one blade gibi bir görüntüsü var sizce fiyata değermi yada one blade kadar güzel iş görürmü
işlemci gerçekten yüksek olmalı fps oyunları için ekran kartıda kayıt alacağın için 2. Elde rx 6600-rx6500 ekran kartı işlemci olarak amd ryzen 5 5600 kullana bilirsin