Shuncy isimli üyenin son içerikleri

1. Shuncy

HP VİCTUS DÜŞÜK FPS SORUNU

cihazım laptop windos11 o ayarları yaptım sadece bios güncel mi bilmiyorum bakmadım fakat bios ile bu kadar fark yaratır mı bu bilgisayarın min 200 fps aşağı göstermemesi gerikiken ben 60 70 zor alıyorum 1760555281 1760555290 bundan kaynaklı olabilir mi
  2. Shuncy

Ekran kartı driverlerim güncel . Omen hub denen uygulamada zaten oyun modu yok ***** saçma şeyler var herşeyi fullsem dahi bir şey değişmiyor
  3. Shuncy

perfomans modunda
  4. Shuncy

Arkadaşlar bilgisayarı yeni aldım içinde 4050 ti ve i5 13500 var 16 gb ram dahi var fakat CS2 oynamaya çalışıyorum düşük ayarlarda 60 fps alıyorum ve fps drop yiyorum tüm yazılımsal şeyler güncel ve aktif neden oluyor
  5. Shuncy

CS 40 FPS GÖRÜYORUMm

laptop i5 13 nesil rtx 4050 16 gb ramim var fakat csde ayar de değiştirsem 40 50 üstüne çıkmıyor ve durmadan 19 18 düşüyor
  6. Shuncy

Steam İndirme Hızı 0 mb düşüyor

Öncelikle merhaba arkadaşlar şimdi şöyle bir problemim var oyunu indirmeye başlıyorum sonra 0mb ile indirmeye ve diske yazmamaya başlıyor ilk 10dk sıkıntı yaşamıyorum . 0 mb düşüyor ve indirmeye kesiyor sonra bozuk indirme hatası alıyorum. İndirme 0 düşünce steam indirme serverini değiştiriyorum...
  7. Shuncy

İşlemci Güçlendircem ne Almam lazım

CPU: AMD RYZEN 5 2600X GPU: MSİ RX590 8GB OC MOBO: GIGABYTE B450M S2H RAM: 16GB Crucial Ballistix 3000MHz (2x8) SSD: James Donkey 480GB CASE: Corsair Spec Delta Rgb 550w Bilgisayar özeliklerim bunlar nasıl bir işlemci ile güçlendirebilirim
  8. Shuncy

İşlemcim boşta çok ısınıyor

https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-mastergel-reguler-thermal-macun.html
  9. Shuncy

tam oturtum eminim
  10. Shuncy

Merhabalar boşta iken 80 derece filan çalışıyor 2 gün önce termal değiştrdim fan çalışıyor eskisi gibi ısısı düşmüyor
  11. Shuncy

pc oyun oynarken kendi kendine kapanıyor

Tahminimce bilgisayarız oyuna girdiğinizde psu yetmiyor olabilir . Tabi ki de daha farklı sebepleri de olabilir benimki sadece bir tanesi
  12. Shuncy

Modding Windos kururken bu ekranda takılı kalıyorum acil yardım edin

Öncelikle merhaba windos kurmak için iso dosyasını refuse kadar sağlam windos flash kurdum fakat bu ekranda kalıyor her yolu denedim geçemedim bu ekranı
  13. Shuncy

Çözüldü✓ EA Play Uygulaması açılmıyor Yardım

hocam dediklerinizi yaptım oldu valla yemin ederim anlınızdan kocaman öpüyorum
  14. Shuncy

reis video güzel anlatmışsın teşşekür ederimde bu flash taklı şekilde pc açıcam ama bu bilgisyarda zaten windos kurulu windos kurulu olan pc nasıl tekrar windos kurcam
  15. Shuncy

epic games yada steamda hiçbir problem olmuyor
Geri