cihazım laptop windos11 o ayarları yaptım sadece bios güncel mi bilmiyorum bakmadım fakat bios ile bu kadar fark yaratır mı bu bilgisayarın min 200 fps aşağı göstermemesi gerikiken ben 60 70 zor alıyorum
1760555281
1760555290
bundan kaynaklı olabilir mi
Arkadaşlar bilgisayarı yeni aldım içinde 4050 ti ve i5 13500 var 16 gb ram dahi var fakat CS2 oynamaya çalışıyorum düşük ayarlarda 60 fps alıyorum ve fps drop yiyorum tüm yazılımsal şeyler güncel ve aktif neden oluyor
Öncelikle merhaba arkadaşlar şimdi şöyle bir problemim var oyunu indirmeye başlıyorum sonra 0mb ile indirmeye ve diske yazmamaya başlıyor ilk 10dk sıkıntı yaşamıyorum . 0 mb düşüyor ve indirmeye kesiyor sonra bozuk indirme hatası alıyorum. İndirme 0 düşünce steam indirme serverini değiştiriyorum...
Öncelikle merhaba windos kurmak için iso dosyasını refuse kadar sağlam windos flash kurdum fakat bu ekranda kalıyor her yolu denedim geçemedim bu ekranı
reis video güzel anlatmışsın teşşekür ederimde bu flash taklı şekilde pc açıcam ama bu bilgisyarda zaten windos kurulu windos kurulu olan pc nasıl tekrar windos kurcam