Selamlar kablolu cloud3 kulaklığımı satıp yerine bu fiyat bandında wireless kulaklık bakıyorum arasında kaldığım 3 model var. Rekabetçi oyunlar oynamıyorum ses kalitesi daha önemli bunlar veya başka öneriniz varsa bu fiyat bandında söyleyebilirsiniz teşekkürler.
[H3 id='ATK+Neptune+N9+Ultra']ATK...
Merhaba yeni bir sistem topluyorum ekran kartı RX 7800 XT işlemci de Ryzen 5 7500F. Dediğim gibi 1500-2000 TL arası fiyat performans bir soğutucu bakıyorum. Bütçe biraz artabilir. Sıvı ya da kule soğutucu hangisi daha iyi olursa söyleyebilirsiniz teşekkürler.
o kadar fark var mı gerçekten hocam :D. Bir de ekran kartı dışında fark nedir bu sistemin? yapmam gereken bir özelleştirme var mı ?
1721464345
Performans tamam ama sorun yaşar mıyım pek, driverlar olsun vs. ?
Hocam ekran kartı olarak nvidia daha iyi değil mi? Kullananlara göre sorun yaşayan insanlar varmış da o yüzden soruyorum. Ve performans olarak ne kadar fark var aralarında?
Merhaba yeni bir sistem almak istiyorum hikayeli oyunlar oynamak için. Bu sistemi buldum ama bunda da RAM tek 16 GB o yüzden 16 16 yapmayı düşünebilirim. Başka önerileriniz var ise bekliyorum teşekkürler...
hocam en iyisi hangisi ki bunların ya da ne farkları var tam olarak ?
1717811196
ayrıca bu attıklarınız ddr4 değil mi hocam ddr5 sistemler yok mu bu fiyatlara ?
Selamlar, bilgisayarım eskidiği için yeni bir pc almak istiyorum. Bütcem 25k civarında çok az artabilir. Hikayeli büyük oyunlar oynuyorum genelde. Teşekkürler.
hocam hikayeli oyunlar için ses kalitesi iyi 2700 tl bandında bir kulaklık önerebilir misiniz? Bu kullanımlar için stüdyo kulaklıkları öneriliyor sanırım