Shura isimli üyenin son içerikleri

1. S

4500 tl wireless kulaklık önerisi

Selamlar kablolu cloud3 kulaklığımı satıp yerine bu fiyat bandında wireless kulaklık bakıyorum arasında kaldığım 3 model var. Rekabetçi oyunlar oynamıyorum ses kalitesi daha önemli bunlar veya başka öneriniz varsa bu fiyat bandında söyleyebilirsiniz teşekkürler. [H3 id='ATK+Neptune+N9+Ultra']ATK...
  2. S

Ryzen5 7500F İçin Soğutucu Önerisi

Tamamdır ikisinden birini alacağım o zaman. Teşekkürler.
  3. S

Ryzen5 7500F İçin Soğutucu Önerisi

Merhaba yeni bir sistem topluyorum ekran kartı RX 7800 XT işlemci de Ryzen 5 7500F. Dediğim gibi 1500-2000 TL arası fiyat performans bir soğutucu bakıyorum. Bütçe biraz artabilir. Sıvı ya da kule soğutucu hangisi daha iyi olursa söyleyebilirsiniz teşekkürler.
  4. S

30 32k sistem tavsiyesi

o zaman böyle alayım ileride aynı ramden alırım 1 tane daha
  5. S

30 32k sistem tavsiyesi

ayrıca 1x16 lık ram var sistemde. 2 ram daha çok performans sağlamıyor mu 8x8 gibi. o yüzden 2x16 yapsam daha yüksek performans alır mıyım?
  6. S

30 32k sistem tavsiyesi

soğutucu öneriniz var mıdır ?
  7. S

30 32k sistem tavsiyesi

peki yapmam gereken bir özelleştirme varmı? Bir de bu siteyi ilk kez görüyorum da.
  8. S

30 32k sistem tavsiyesi

o kadar fark var mı gerçekten hocam :D. Bir de ekran kartı dışında fark nedir bu sistemin? yapmam gereken bir özelleştirme var mı ? 1721464345 Performans tamam ama sorun yaşar mıyım pek, driverlar olsun vs. ?
  9. S

30 32k sistem tavsiyesi

Hocam ekran kartı olarak nvidia daha iyi değil mi? Kullananlara göre sorun yaşayan insanlar varmış da o yüzden soruyorum. Ve performans olarak ne kadar fark var aralarında?
  10. S

30 32k sistem tavsiyesi

Merhaba yeni bir sistem almak istiyorum hikayeli oyunlar oynamak için. Bu sistemi buldum ama bunda da RAM tek 16 GB o yüzden 16 16 yapmayı düşünebilirim. Başka önerileriniz var ise bekliyorum teşekkürler...
  11. S

25k bandı pc tavsiyesi

hocam en iyisi hangisi ki bunların ya da ne farkları var tam olarak ? 1717811196 ayrıca bu attıklarınız ddr4 değil mi hocam ddr5 sistemler yok mu bu fiyatlara ?
  12. S

25k bandı pc tavsiyesi

Selamlar, bilgisayarım eskidiği için yeni bir pc almak istiyorum. Bütcem 25k civarında çok az artabilir. Hikayeli büyük oyunlar oynuyorum genelde. Teşekkürler.
  13. S

2000-2500 TL Kulaklık Önerisi

hocam hikayeli oyunlar için ses kalitesi iyi 2700 tl bandında bir kulaklık önerebilir misiniz? Bu kullanımlar için stüdyo kulaklıkları öneriliyor sanırım
  14. S

Cloud 3 wireless vs cloud 2 wireless vs barracuda x

Hocam zaten fps oyunu hiç oynamıyorum. Hikayeli oyunlar ve dizi film için kullanacağım
  15. S

Cloud 3 wireless vs cloud 2 wireless vs barracuda x

hocam stüdyo kulaklıkları iyi diyorlar hikayeli oyunlar ve müzik vs. için onlar nasıldır ?
Geri