Herkese fazlasıyla teşekkür ediyorum,
sadece meraktan soruyorum, i9 u iade et demenizin sebepleri nelerdir? (iade edeceğim)
Fiyat performans olmaması mı, ısınması mı vs özetleyecbilecek var mı ?
Tabii ki oyun da oynayacağım, ki oynayacağım oyunda RUST gibi saçma sapan çok yüksek sistem gerekensinimleri isteyen bir oyun..
Zaman ayırdığınız için de ayrıca teşekkür ediyorum, işlemci ve anakartı iptal edip ( dış kasam var bu arada) söylediğinzi işlemci ve anakartı almam sorunu büyük ölçüde...
bendeki 3070 ti ' nin sorunlu olduğunu düşünüyorum o yüzden ekran kartını satup beddua yemek istemiyorum. bazen yükte siyah ekran geliyor bilgisayar çalışmaya deva mediyor falan kaç kişiye gösterdim anlayan güvenilir hiçbiri sorunu çözemedi
2k da edit yapmayı düşünüyorum, hep şöyle oldu 16 değil 32 alayım, ulan üstüne şunu eklesem 64 oluyor, ulan şunuda ekleyivereyim 96 olsun ile sonuçlandı resmen
Gerçekten çok memnun olurum, teslim edilen sadece ram soğuytma ve psu var, onlarıda iade etmeli miyim sizce ?
Bütçe çok problem değil, ekran kartsız haliyle 40-50 k arası diye düşünüyorum. Yayın yapıyordum fakat beklediğimden güzel geçmeye başladı yayınlar, şimdi youtube'a da içerik üretmek...
İlk defa böyle sistem topluyorken alabileceğim en iyi sıvı olmayan soğutmanın bu olduğunu düşündüm, biraz şanssızım ve şuanki bilgisayarımda corsair sıvı soğutma olmasına rağmen motorundan ses geliyor, beklediğim performansı alamıyorum vs vs...
bendeki şans gider damlama yapar oksitlenir şeyi...
Dış kasa, m2 ve ekran kartı almadan 50bin 500 lira civarına geldi bunlar. Ekran kartım 3070 ti ama çözemediğim ve kimsenin çözemediği bir problemden yükse bindiğinde bazen kapanıyor. bazense hiç kapanmıyor, ekran kartı alana kadar onunla idare etmeyi düşünüyorum..
5000 serisini beklememimi...
Merhabalar,
Bilgisayara ne yaptıysam yapayım genellikle RUST a girdiğimde ekran gidiyor ama sesler gelmeye devam ediyor. yani özetle bilgisayar çalışmaya devam ediyor ama ekrana gelen sinyaller kesiliyor. donanımları çalışmay adeva mediyor örneğin alt tab + space e bastığımda izlediğim video...
Herkese selamlar,
yayında izleyicilerime dağıtmak için bir çark uygulaması arıyorum/yapıyorum. ama çokta istediğim gibi bulamadım/yapamadım. önerebileceğiniz, oranlarını kendimizi belirleyebildiği bir çark uygulaması, veya muadil kaynak kodu önerebilecek var mı?(illa çark olmak zorunda değil...
selamlar tekrardan, işlemciyi değiştirdim ve sorun tamamen ortadan kalktı. taktığım işlemci ve değiştirdiğim işlemci aynı marka model; işlemci arızasıymış. ama ilginçtirki ne pinlerinde ne başka birşeyde sorun var. yardımcı olan herkese teşekkür ederim