SHWEPPERS isimli üyenin son içerikleri

1. S

Çözüldü✓ Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Önerisi ?

bugün dağıtıma çıktı hocam gelince bilgilendiririm
  2. S

QCY T13 Pro aldım bilginize
  3. S

Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Önerisi

hocam ne aldınız acaba bende almak istiyorum
  4. S

sağ olun hocam araştırıcam bunu başka öneriniz varsa alabilirim
  5. S

beyazı yok galiba hocam
  6. S

Merhaba kulak içi kulaklık almak istiyorum ama bazı takıntılarım var mesela AirPods gibi gözükmesi, beyaz olması, silikonlu olması, ANC özelliği olmalı, full seste dışarıya ses vermemeli vs. Acaba siz ne önerirdiniz? Bütçe belirttim belki biraz geçebilir veya daha az fiyata varsa o da olabilir.
  7. S

Yardım Laptop için soğutucu

Laptop kısa süreliğine elimle yükseltme yaptığımda 5 derecelik düşüş oluyor yeterli mi 75 derece falan asus
  8. S

Fiyatı çok hocam
  9. S

Performans için en yüksek ayara almak gerekli ona rağmen sessiz çalışan var mıdır
  10. S

Yüksek ayarlarda sesli çalışıyormuş mümkünse sesli olmayan var mıdır yüksek ayarlara çıkarınca
  11. S

Fanlı soğutucu almak istiyorum Asus Tuf Gaming F16 16 inç laptop kullanıyorum ses düzeyi mümkün ise az olması önemli soğutma performansı da iyi olmalı 500 - 1000 TL civarı verebilirim duruma göre bütçede arttırma yaparım
  12. S

Çözüldü✓ Gamegaraj mı Asus mu?

Hocam Asus Tuf Gaming F16 5050'li olanı aldım
  13. S

Yardım Laptop için 1TB SSD önerisi

Link bulur musunuz hocam
  14. S

Yardım Laptop için 1TB SSD önerisi

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-f16-fx608jh-rv081-intel-core-i5-13450hx-16gb-512gb-ssd-rtx5050-freedos-16-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00009F4GM9?ftid=rxb260codcgtrdm9&url_src=and-product-detail&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Ainfluencer.md%3Alinkgelir&utm_medium=linkgelir&utm_source=i...
  15. S

Çözüldü✓ Bu Asus laptop alınır mı

Elektronik işi şans işi hocam babamda böyle kombi dahi alsa hep bir sorun çıkıyor diğer markalardan bir fark yok şansa bağlı
Geri