SHWEPPERS isimli üyenin son içerikleri

1. S

Yardım Laptop için soğutucu

Laptop kısa süreliğine elimle yükseltme yaptığımda 5 derecelik düşüş oluyor yeterli mi 75 derece falan asus
  2. S

Fiyatı çok hocam
  3. S

Performans için en yüksek ayara almak gerekli ona rağmen sessiz çalışan var mıdır
  4. S

Yüksek ayarlarda sesli çalışıyormuş mümkünse sesli olmayan var mıdır yüksek ayarlara çıkarınca
  5. S

Fanlı soğutucu almak istiyorum Asus Tuf Gaming F16 16 inç laptop kullanıyorum ses düzeyi mümkün ise az olması önemli soğutma performansı da iyi olmalı 500 - 1000 TL civarı verebilirim duruma göre bütçede arttırma yaparım
  6. S

Çözüldü✓ Gamegaraj mı Asus mu?

Hocam Asus Tuf Gaming F16 5050'li olanı aldım
  7. S

Yardım Laptop için 1TB SSD önerisi

Link bulur musunuz hocam
  8. S

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-f16-fx608jh-rv081-intel-core-i5-13450hx-16gb-512gb-ssd-rtx5050-freedos-16-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00009F4GM9?ftid=rxb260codcgtrdm9&url_src=and-product-detail&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Ainfluencer.md%3Alinkgelir&utm_medium=linkgelir&utm_source=i...
  9. S

Çözüldü✓ Bu Asus laptop alınır mı

Elektronik işi şans işi hocam babamda böyle kombi dahi alsa hep bir sorun çıkıyor diğer markalardan bir fark yok şansa bağlı
  10. S

Bu fiyata en mantıklı bu gibi geldi bana fiyat arttiramiyorum maalesef teşekkür ederim bunu alıyorum 2025 de çıkmış o yüzden tereddüt etmiştim
  11. S

Gamegaraj uzun soluklu olmaz gibi asusun kalite ve soğutmaya güveniyorum yazılım ve oyun için kullanacağım
  12. S

Arkadaşlar biliyorum çok fazla konu açtım affınıza sığınırım ancak almadan önce de sormak istedim aşağıya linkini bıraktığım laptop alınır mı Asus dan 60 bini geçemeyecek başka ne önerirsiniz veya HP victus r1 modelinden hangisini önerirsiniz bu alınmaz ise şimdiden teşekkürler...
  13. S

Fotoğrafta verdiğim laptop için 1TB lık SSD yükseltmesi yapmak istiyorum hangi SSDyi önerirsiniz
  14. S

Çözüldü✓ Yazılım ve oyun için laptop önerisi

Hocam güvenemiyorum Asus dışı artık
Geri