shynyzen isimli üyenin son içerikleri

1. S

PC PUBG'DE NEDEN BOŞ YERE BAN YEDİM ?

Anladım, içim rahatladı şimdi teşekkürler ederim
  2. S

Knkam şöyle oldu şimdide. 1735935680 Ama bu kalıcı olarak yasaklandiniz yazısının altındaki yasaklama geçmişine gidincede şöyle bir şey yazıyor. 1735935811 Kanka az önce tekrar girdim şöyle bir yazı çıktı 1735935903 Ama kalıcı olarak yasaklandınız yazısının altındaki yasaklama geçmişine...
  3. S

Beyler pubg oynuyordum ve oyunu oynarken birden ekranıma ban yediğime dair bir yazı çıktı. Oyuna tekrar giriş yaptığımda oyundan uzaklaştırıldın yazıyor. Hiç bir hile veya ek bir program kullanmadim fakat böyle bir şey oldu. Bu konu hakkında bilginiz varsa ve yardımcı olursanız sevinirim. En...
  4. S

BU DURUMDA SATICI MI DEĞİŞİM SAĞLAR YOKSA ASUS MU?

Anladım, teşekkürler
  5. S

14 gün geçmesi bu cihazın değişmesine engelmi ? Tam olarak anlamadım. Sizce thh'ye başvurduğumda bilir kişi tarafından kontrol edildikten sonra değişim sağlanırmı?
  6. S

Monitörü servise gönderdim ve servise göndermeden önce kargonun içine not olarak, servise göndermek için kayıt oluştururken ve Asus Müşteri Hizmetleriyle telefonda iken "kesinlikte onarım ve tamir edilmesini istemiyorum, kullanıcı hatası olmadığını ve bunun kusurlu bir cihaz olduğunu biliyorum...
  7. S

RGB FAN'IN RGB'Sİ ÇALIŞMIYOR

Merhabalar, Topladığım sistemimde toplam 4 adet fan var. 3'ü sorunsuz çalışıyor fakat sisteme sonradan dahil ettiğim 140mm olan fan'ın RGB girişini JRGB girişine taktığımda fandan küçük bı çıt sesi geldi ve sistemi hemen kapattım. Daha sonra kasanın arkasını açıp diğer fanlardan birini söküp o...
  8. S

Servise gönderdim fakat hicbirsekilde tamir veya tadilat işlemi görmesini istemiyorum diye basuru yaparken, kargonun içine not olarak ve Asus Türkiye Müşteri hizmetlerine söyledim. Orada eğer değişim talebim onaylanmazsa ben monitörün bana geri gönderilmesini talep edicem ve thh' ye başvurucam...
  9. S

Ürünü servise göndermek yerine direk thh'ye başvurabilirmiyim ? Çünkü bu monitörün kusurlu olduğunu Asus görmedi. 1734461818 Değişim hakkına Asus üzerinden mi başvuruyorum ? 1734461925 Merhabalar thh'ye başvurmadan önce iade etmek için servisemi gönderdiniz yoksa önce thh'ye başvurup bilirkişi...
  10. S

Merhabalar arkadaşlar. Yazdığım konunun çok uzun olduğunu biliyorum fakat gerçekten bilgiye ihtiyacım var ve mağdur olmak istemiyorum bilgi verirseniz çok sevinirim. Çok sayıda Araştırma yapmama rağmen bu yaşadığım rezil bir olayla alakalı hiç bir kaynak bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim...
  11. S

ASUS Tuf Gaming 750B 750WATT İÇİN UPS GÜÇ KAYNAĞI ÖNERİSİNE İHTİYACIM VAR.

ASUS Tuf Gaming 750B 750WATT İÇİN UPS GÜÇ KAYNAĞI ÖNERİSİNE İHTİYACIM VAR. Arkadaşlar fiyatı çok abartılmayacak şekilde dediğim özelliklere sahip UPS güç kaynağı tavsiye edebilir misiniz.
  12. S

RAM'İM ANAKARTIM İLE uyumlu mu??

Aldım bile hocam, hatta bunu dediğiniz için biraz rahatladım 😁 zaten bu ramler 7k üzeri fiyatlardaydi şimdi indirimde olduğu için kaçırmak istemedim yani iyi yakalamış oldum.
  13. S

Toplayacağım 4070 Tİ SUPER - R7 7800X3D Sistem Hakkında Bilgi Almak İstiyorum.

Hocam çoğu site parçaların bazılarını kısıp bazılarını çok yüksekte tutuyor bundan dolayı ben almak istemedim, ama benim için en uygun sistem bu olduğunu düşünüyorum.
  14. S

RAM'İM ANAKARTIM İLE uyumlu mu??

Hocam itopya üzerinden bu ram'i satın aldım. AMD EXPO yazıyor benim anakartla uyumlu galiba. Birde ram şuan en dip fiyatları gördü indirimlerden dolayı bende kaçırmak istemedim. Sizce bu ram nasıl ? https://www.epey.com/bellek-ram/g-skill-trident-z5-royal-neo-f5-6000j2836g16gx2-tr5ns.html...
  15. S

Toplayacağım 4070 Tİ SUPER - R7 7800X3D Sistem Hakkında Bilgi Almak İstiyorum.

Hocam 84.355 hocam. Ekstra olarak Ram'i değiştirdim ve aldığım ram şuan indirimde. https://www.itopya.com/gskill-32gb-2x16gb-trident-z5-royal-neo-ddr5-6000mhz-cl28-amd-expo-dual-kit-ram_u27046
Geri