sibermen isimli üyenin son içerikleri

1. S

2. Modemi kablosuz access point yapma (ücretli yardım)

Ana modemim: zte h3600 Bilgisayara bağlayacağım modem: tp-link AX1800 1703079549 Ana modemim: zte h3600 Bilgisayara bağlayacağım modem: tp-link AX1800
  2. S

2. Modemi kablosuz access point yapma (ücretli yardım)

Merhaba, elimde 2 adet yeni modem mevcut bunlardan bir tanesine fiber bağlı diğeri boşta bilgisayarıma direkt ana modemden kablo bağlayamıyorum arada ki koridordan ötürü.. 2. Modemim boşta bilgisayara Ethernet kablosu ile bağlayıp diğer modemden Wi-Fi çekmek istiyorum bunu yapmamda yardımcı...
  3. S

Yeni aldığım monitöre görüntü gelmiyor

Ya şimdi fark ettim çok sağol
  4. S

Yeni aldığım monitöre görüntü gelmiyor

Selamın aleyküm öncelikle Geçen gün itopyadan bilgisayar aldım (da g9 donanım arşivi) ve bir tane de excaliburun monitörünü aldım monitörü laptopa bağladığımda sorunsuz çalışıyor fakat kasaya taktığımda görüntü gelmiyor akşama doğru bilgisayarcıya götürdüm kasayı ekran gelmiyor diye adam kendi...
  5. S

🔥 DONANIM ARŞİVİ G9 - RTX4060ti SİSTEM ÇIKTI!

Video 28 saniye önce atılmış olmasına rağmen girdim site çökmüştü nasıl oluyorsa 800 kişi almış olabiliyor aklım almıyor komik cidden
  6. S

hawk fab v4 alınır mı veya başka oyuncu koltuğu tavsiyesi

6500₺ ye future olanı var onu aldım az önce
  7. S

Ekran kayması ardından cihaz çalışmıyor

Selamın aleyküm bir kaç gündür yaşadığım bir problem var cihazın klavyesine bastığımda ekranda ki yazılar kayıyor ve ardından bilgisayar donuyor restart sonrası düzeliyor fakat yine klavyeye basınca gidiyor sorun neyden kaynaklanıyordur?
  8. S

Hawk future vs xdrive fırtına

Merhaba ikisi arasında kararsız kaldım tavsiyeniz nedir?
  9. S

Robot süpürge aldık H.O G.O

1 yıldır kullanıyorum h.o Edit: benim ki mop 2 pro plus pardon ama bu da gayet iyi emin ol her gün otomatik çalışınca 2-3 haftada bi temizliyorum süpürgeyle evi (2 kedim var)
Geri