sicakpizza isimli üyenin son içerikleri

1. S

İşlemci için anakart önerisi

Tamamdır hocam çok sağol
  2. S

ATX kullanicam sistem ona gore diziyorum marma farketmiyor ama ram olaram 2 yeter bana guncellersem yenisi alma mantığındayım ssd olarakda gene 2 tane yeter ama PCLe 5 takıntılıyım onun olması şart gibi bişi onun dışında başka bisey lazim degil
  3. S

Amdnin reyzen 7 9800X3D işlemcisini aldım onun için en iyi anakart hangisi olur 16 bin tl aşağı düşünüyorum önceden baktığım MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI iyi duruyo ama emin değilim
  4. S

Sistem diziyorum tercihlerim iyi mi?

Aslında sistem iyimiş tamam hocam eyvallah 😁
  5. S

Orası zor 80 filan var aslinda ben 90 a yuvarladım onu kart olarakta kredi kartlari rahat taksitte çoğunu kullanabiliyorum
  6. S

Amd ekran kartlarına hala tam bi isinamadim intelciydim hatta amd islemci aldigima bile kendime hayret ediyorum ekran kartı konusu bende hala havada maalesef
  7. S

Aynen 90 a ekran kartida dahil olcak bi bide ram kaliyo zaten ama ekran karti 5070 8 gb filan alicama 4070 12 gb almayi yeğlerim
  8. S

Bu yazdıklarım 45 bin e filan denk geliyo 90 a kadar butcem var
  9. S

Yeni bi sistem diziyorum ama bi yandan endişeliyim birbirleriyle uyumlu calişırlarmı diye merak ediyorum İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D Anakart: MSI PRO B650M-P Sıvı Soğutma: MSI MAG CoreLiquid M240 Kasa: Lian Li Lancool 216 Ram ve ekran kartıni sonra halledicem şuan elimde rtx2060 var ramler...
Geri