Sidar... isimli üyenin son içerikleri

1. S

1.5m civarı araç önerisi

Honda civic bakın fe1 kasa belki bulursunuz
  2. Arctic Liquid Freezer Iı - 360 A-Rgb Intel/Amd Uyumlu, 420MM Radyatörlü, 3X14CM P14 Pwm FaSıvı Işlemci Soğutucu (LGA1700 Kit Dahil) (AR-ACFRE0010

Satılık Arctic Liquid Freezer Iı - 360 A-Rgb Intel/Amd Uyumlu, 420MM Radyatörlü, 3X14CM P14 Pwm FaSıvı Işlemci Soğutucu (LGA1700 Kit Dahil) (AR-ACFRE0010

Ürün sıfırdır jelatinli felan üzerinde kfg tam kasama sığmadığı için satıyorum subat ayında alındı ileride kasayı değiştiririm diye iade etmedim
    3,600.00 TRY
  3. S

Termal Macun Değişim Süresi

Termal macun yenileme süresi 6 ay ile 1 yıldır önemsiyorsanız 6 ayda bir yapabilirsiniz ama bence gerek yok 10 ayda 1 değiştirirseniz bence daha iyi olur
  4. S

Bf 2042 bu sorundan dolayı anti cheat

Rica ederim ne demek güle güle oynayın çok saçma şerlerden hata verince insanın canını sıkıyor o hiss çok kötü
  5. S

Gl2kio dosyasını system 32 den bul yeniden adlandır yap sonuna . old yazın düzeliyor Redditten bende cözümünü buldum
  6. S

Rrx 4060 laptop önerisi

Max 40 bin rtx 4060 laptop önerisi yaparmısınız
  7. S

Yardım Arabadan anlayanlar gelebilir mi?

Teşekkürler sağollun
  8. S

Yardım Arabadan anlayanlar gelebilir mi?

Hocam bende honda civic aldım 2025 sıfır bu araba ile görüşünüz nedir
  9. S

Toyota corrolla 1.5 flame x pack Alınır mı?

Teşekkürler hibrit in vergisi çok yüksek geliyor da 18 ben tl o yüzden 1.5 tercih etmek mantıklı midir
  10. S

Toyota corrolla 1.5 flame x pack Alınır mı?

Flame x pack paketi mevcut sizce Alınır mı?
  11. S

Evet gl2kio dosyasına old yazdım oyle cözdüm
  12. S

Yardım Almanyadan 5070 Tİ Getirtmek

bir kere söylücem kendisi getirsin çünküü 150 euro sınırı üzerinde ciddi vergi alıyorlar ama kendisi getirirse sıkıntı olmaz isterse 2000 euro olsun ama kutu acılmıs olması şart ama bazende ğeçiyorlar gümrük görelileri
  13. S

EA AntiCheat uyumsuz bir surucu algıladı. Lutfen guncelle veya devre dişi birakıpc\windows\system32\drivers\glckio2.sys yeniden başlat. (119) bu sorunu almaya başladım gta 5 i indirdim biraz oynadım sildim ondan sonra böyle bir sorun ile karşılaştım ne yapmalıyım
  14. S

Maksimum 2.000-2.200 TL civarı kablosuz mouse önerisi

hocam orta teker hepsinde arıza yapıyor çözümü basit sensörü paw 3395 olan bir mouse alamınız öneririm bu arada ben sizden bi ara gta oyunu olan epic games hesabı almıştım .nstgram üzerinden adınız cihandı forumda yazışmamız mevcut bununla ilgili bir sorun yaşıyorum gmail kaynaklı galiba siz...
  15. S

Gta 5 enhanded epic games

Merhabalar Bende epic games te gta 5 var indirdim oyunu rockstar hesabı actım oyuna giremiyorum e posta dogrulama kodu başka hesaba gidiyor kendi hesabıma bağlayamazmıyım Premium hesabı indirdiğimde oyuna girmiştim uzun süre rockstar a girmedğimden hesabı silmişler Not bu hesabı başkasından...
Geri