Termal macun yenileme süresi 6 ay ile 1 yıldır önemsiyorsanız 6 ayda bir yapabilirsiniz ama bence gerek yok 10 ayda 1 değiştirirseniz bence daha iyi olur
bir kere söylücem kendisi getirsin çünküü 150 euro sınırı üzerinde ciddi vergi alıyorlar ama kendisi getirirse sıkıntı olmaz isterse 2000 euro olsun ama kutu acılmıs olması şart ama bazende ğeçiyorlar gümrük görelileri
EA AntiCheat uyumsuz bir surucu algıladı. Lutfen guncelle
veya devre dişi birakıpc\windows\system32\drivers\glckio2.sys
yeniden başlat. (119)
bu sorunu almaya başladım gta 5 i indirdim biraz oynadım sildim ondan sonra böyle bir sorun ile karşılaştım ne yapmalıyım
hocam orta teker hepsinde arıza yapıyor çözümü basit sensörü paw 3395 olan bir mouse alamınız öneririm
bu arada ben sizden bi ara gta oyunu olan epic games hesabı almıştım .nstgram üzerinden adınız cihandı forumda yazışmamız mevcut bununla ilgili bir sorun yaşıyorum gmail kaynaklı galiba siz...
Merhabalar
Bende epic games te gta 5 var indirdim oyunu rockstar hesabı actım oyuna giremiyorum e posta dogrulama kodu başka hesaba gidiyor kendi hesabıma bağlayamazmıyım
Premium hesabı indirdiğimde oyuna girmiştim uzun süre rockstar a girmedğimden hesabı silmişler
Not bu hesabı başkasından...