sırf böyle birşeyden iade etmeye gerek var mı hocam
1763068637
hocam jelatini kardeşim çıkarıyordu geri taktım, ayrıca o pürüzsüzlük olayı kamerada öyle çıkmış normalde iki tarafta aynı, ayriyeten tuş normal basınca algılıyor sadece cok yumuşak basınca algılamıyor
Arkadaşlar merhaba g29umda şu sol yön tuşu diğer üçüne nazaran sert basmayınca algılamıyor yani yumuşak basınca genelde algılamıyor bu sizde de var mı? daha bugün elime ulaştı bu arada sıfır ürün yani.
Arkadaşlar merhaba driverı tertemiz şekilde kuruyorum hem ddu ile hemde kurulum ekranındaki temiz kurulum seçeneğini seçerek. Fakat güncelleme sonrası hala güncelleme var gösteriyor hem intel software da hem intel support assistant uygulamasında. Başka bu sorunu yaşayan var mı birden bire oldu böyle
Merhaba arkadaşlar MSİ A520M-A PRO anakart ve ryzen 5 5600 işlemci kullanıyorum XPG GAMMİX D35 8X2 3600 mhz (ram kodu- AX4U36008G18I-SBKD35) bu ramleri kullanıyordum 32 gb a geçmeye karar verdim linkteki ürünü aldım sizce iyi yapmış mıyım ve bu ramler sistemim için tamamen uyumlu mu? bu arada...
Hocam ben onu yaptım ya. Chatgptye sordum onu yapman gerekiyor dedi askerlik uzatma butonunun çıkması için bende yaptım. Bir sorun olur mu sonra demesinler uzatamayız yoklamayı yapmışsın falan diye
Arkadaşlar ben 2006 temmuz doğumluyum liseyi bitirip mezuna kaldım geçen sene. Bu sene sonkez bir daha kaldım yani toplamda 2 oldu. Askerliği mezun sebebiyle nasıl erteleteceğim e devletten bulamadım onu. Askerliğim kısmında yoklama başvurusu var sadece, onu mu yapmam gerekiyor erteletmek için...