SilahsızKuvvet☪ isimli üyenin son içerikleri

1. SilahsızKuvvet☪

Pc için F/P Kol önerisi

Bütçe ne kadar?
  2. SilahsızKuvvet☪

Oyuncu koltuğu tavsiyesi verin!

https://xprime.com.tr/xprime-omega-kumas-oyuncu-koltugu-kirmizi Yıllardır kullanıyorum pişman etmedi. Kumaş koltuk arıyorsan mükemmel bir seçim olacaktır. Ben aldığımda fiyatı 1500 civarı bir şeydi :(
  3. SilahsızKuvvet☪

Bana Bombo Clat Bir Oyun Lazım

Hatred
  4. SilahsızKuvvet☪

Geceye bir şarkı bırak

5. SilahsızKuvvet☪

Klasik Arabada Dinlenecek Müzik Önerin

Direkt arabesk müzik akıl karı değil de işte ne yaparsın can sıkıntısından dinleniyor bir şekilde.
  6. SilahsızKuvvet☪

Zamanında çok dinliyordum arabesk o zamanlardan kalma. Arada bakıp güzel parçaları denk geldikçe güncelliyorum. Hayat şartı antidepresan olan bir ton insan var bu ülkede. Dediğiniz gibi değişse gerçekten sırıtmazmış.
  7. SilahsızKuvvet☪

Benim 400 parçalık playlistlerim de var. 2021 den bu yana devam ediyor :d
  8. SilahsızKuvvet☪

Okul için Tablet Önerisi

Matepad için konuşacak olursam fiyatına göre mantıklı ben de düşünüyordum ancak bazı konularda emin olamadım. Yazılım güncellemesi google hizmetlerini doğrudan desteklememesi uğraştırıcı olabilir. Hepsini hallederim bir şekilde derseniz alınabilir. Fiyatı en düşük kalem destekli tablettir...
  9. SilahsızKuvvet☪

Okul için Tablet Önerisi

https://www.akakce.com/tablet/en-ucuz-samsung-galaxy-tab-a9-plus-bsm-x210r-6-gb-128-gb-11-fiyati,1099836527.html Bütçeniz hiç artmıyorsa şöyle bir şey önerebilirim ancak.
  10. SilahsızKuvvet☪

Alın size en babasından arabesk playlist
  11. SilahsızKuvvet☪

10 Bin Lira Bütçe İçin Tablet Önerileri

Bilginiz varsa bir öneride bulunabilir misiniz? Alternatif bir kalem. İlginiz için teşekkür ediyorum.
  12. SilahsızKuvvet☪

Verim alabilir miyim diye sormuştum. Bütçemi aşacak gibi duruyor o yüzden.
  13. SilahsızKuvvet☪

Kalem olarak yan sanayi bir ürün alsak nasıl olur?
  14. SilahsızKuvvet☪

TYT Paragraf Geliştirmek istiyorum

Kesinlikle çok iyi bir paragraf soru bankası. Farklı soru tiplerini gösteriyor konu konu sorunsuz çözüyorum şuanlık. Tyt türkçe netim daha bugün çözdüğüm vip yayınlarının denemesinde 35 net civarındaydı. Önerimdir.
  15. SilahsızKuvvet☪

Nerede yaşamalıyım? Nerede oturmalıyım?

Manitayı kola takıp arabaşı ve testi kebabı yemeye götürmeyeceksen niye yaşıyorsun ki?!
Geri