silencer isimli üyenin son içerikleri

1. Satılık Gigabyte Monitör

Comment by 'silencer' on the classified ad 'Satılık Gigabyte Monitör'

param guvende sahıbınden
  2. Satılık Gigabyte Monitör

Comment by 'silencer' on the classified ad 'Satılık Gigabyte Monitör'

pg 3200 uyar mı hocam
  3. WD 256 gb Ssd

Comment by 'silencer' on the classified ad 'WD 256 gb Ssd'

link atabilir misin hocam
  4. WD 256 gb Ssd

Comment by 'silencer' on the classified ad 'WD 256 gb Ssd'

yer neresi hocam
  5. S

2. el ekran kartı önerisi

3070 3080e o kadar para verip deli gibi yorgun bir kart almaya degmez 4060ti bence en iyi tercih olur
  6. Dragos Dragmode B760M D5Pro Sata Wi-fi,M2 Ddr5 8000MHz(OC) Anakart

Comment by 'silencer' on the classified ad 'Dragos Dragmode B760M D5Pro Sata Wi-fi,M2 Ddr5 8000MHz(OC) Anakart'

https://www.atombilisim.com.tr/dragos-dragmode-b760m-d5pro-satam2-ddr5-8000mhzoc-usb32-type-c-dp-hdmi-ses-25gbe-lan-1700p-matx-anakart :D
  7. Dragos Dragmode B760M D5Pro Sata Wi-fi,M2 Ddr5 8000MHz(OC) Anakart

Comment by 'silencer' on the classified ad 'Dragos Dragmode B760M D5Pro Sata Wi-fi,M2 Ddr5 8000MHz(OC) Anakart'

hocam sıfırı 5450 tl zaten nasıl bir avantajı varda sizden alalım 2.el mantıgının farkında değil insanlar gercekten
  8. amd toplu set

Comment by 'silencer' on the classified ad 'amd toplu set'

sadece ramler ne olur elden
  9. S

Flex psu arıyorum yardım

evet hocam yuksek ihtimalle bu kasayı alacagım test sonuclarıda oldukça iyi duruyor tabi kasa içinde nasıl olur bilemem ama psu için gayet yeterli diyebilirim elinize emeğinize sağlık hocam güzel kullanımlar bende aynı şekilde tek fanlı 1660 ti ve r5 5500 ile kullanacagım tekrardan sağolun...
  10. S

Flex psu arıyorum yardım

4 gözle bekliyorum hocam testlerinizi hayırlı çalışmalar
  11. S

Flex psu arıyorum yardım

hocam suan bende de stok yok diye gozukuyor ama birkaç gun oncesıne kadar vardı bu kasa yenilenir diye dusunuyorum stogu bu hasa uzerinde konusmak gerekirse bu kasa turkiyeye geliyor 1768176430 benimde aynı şekilde ana sistemim var orta ust seviye denebilecek kıvamda 2 adet setupumda var bunu...
  12. S

Flex psu arıyorum yardım

arkadaş almış hocam sorun yok diyor zaten başka seceneğimde yok maalesef tr şartlarında yurt dışından getirtebilsek cok guzel psular var
Geri