silencer isimli üyenin son içerikleri

1. S

Flex psu arıyorum yardım

evet hocam yuksek ihtimalle bu kasayı alacagım test sonuclarıda oldukça iyi duruyor tabi kasa içinde nasıl olur bilemem ama psu için gayet yeterli diyebilirim elinize emeğinize sağlık hocam güzel kullanımlar bende aynı şekilde tek fanlı 1660 ti ve r5 5500 ile kullanacagım tekrardan sağolun...
  2. S

Flex psu arıyorum yardım

4 gözle bekliyorum hocam testlerinizi hayırlı çalışmalar
  3. S

Flex psu arıyorum yardım

hocam suan bende de stok yok diye gozukuyor ama birkaç gun oncesıne kadar vardı bu kasa yenilenir diye dusunuyorum stogu bu hasa uzerinde konusmak gerekirse bu kasa turkiyeye geliyor 1768176430 benimde aynı şekilde ana sistemim var orta ust seviye denebilecek kıvamda 2 adet setupumda var bunu...
  4. S

Flex psu arıyorum yardım

arkadaş almış hocam sorun yok diyor zaten başka seceneğimde yok maalesef tr şartlarında yurt dışından getirtebilsek cok guzel psular var
  5. S

Flex psu arıyorum yardım

yok hocam almadım suanlık anakart ram işlemci mevcut kasa olarak amazonda gördüğüm bir kasa vardı 2600 civarına sizin attıgınızla aynı tarzda fakat elime iyi bir para geçerse(ogrenciyim)jonsbo nv10 alırım onun için bide lp ekran kartı gerekiyor o yuzden maaliyet biraz artıyor o kasayla beraber...
  6. S

Flex psu arıyorum yardım

hocam temudan aldıgınız kasa ve sogutucu super duruyor maalesef yurt dısından alımlar bittiği için bu tarz bisey alamayacagım gibi elinize saglık ugrasıp bilgilendirdiğiniz içinde teşekkürler birde hocam sanırım subatta geliyor vergi olayı gelmeden sıperısı versem geldiğinde gecer mi gumrukten...
  7. S

Flex psu arıyorum yardım

yani hocam r5 5500 1660ti vsya 2060 ile kullanacagım yani 12vdan 250w bile yeter aslında ama dediğiniz gibi başka alternatif yok birde merakımdan hocam kendi topladıgınız sistemin fotoğrafını atabilir misiniz hangi kasa anakart vs merak ettim bu itx olaylarına cok ilgiliyim sağolun şimdiden
  8. S

Am4 üst seviye anakart

sahip değilim lakin am5 düşünmüyorum ram fiyatları dolayısıyla elimde 5700x var ikinci pcme geçireceğim onu anakartı da kardeşime vereceğim yayın açmayıda düşündüğüm için 5900x düşünüyorum 7800x3d b650 alsam 16gb ram ile 29-30k seviyelerinde x570 5900x 32gb ram alsam 18-20k arası
  9. S

Am4 üst seviye anakart

x570 anakart almayı düşünüyorum ryzen 9 5900x ile kullanmak için rog x570-f almayı düşünüyorum 2.el başka bir tavsiyesi olan var mıdır
  10. ASUS ROG STRİX B550-F GAMİNG 4600 MHZ DDR4 AM4

Comment by 'silencer' on the classified ad 'ASUS ROG STRİX B550-F GAMİNG 4600 MHZ DDR4 AM4'

hocam rog x570-f kartlar bu fiyatta indirime gitmeyi düşünürseniz alabilirim
  11. S

Flex psu arıyorum yardım

2.el asla yok hocam bu fiyatlarda 1 ilan gördüm adam 500w flex psuya 9k yazmış komik yani
  12. S

Flex psu arıyorum yardım

flex psu arıyorum ama trde asla bulamadım nasıldır linkteki alınır mı başka seçenek yok çünkü https://www.hepsiburada.com/lillian-kucuk-1u-flex-itx-bilgisayar-kasalari-icin-400w-psu-atx-tam-moduler-guc-kaynagi-flex-modulu-dusuk-gurultu-yurt-disindan-pm-HBC0000AQGA18
  13. S

İPADOS 26 DAN 18 E DÜŞÜREMİYORUM DAYANAMIYORUM ARTIK

sanmıyorum hocam her guncelleme aynı olaylar yasanıyor
  14. S

İPADOS 26 DAN 18 E DÜŞÜREMİYORUM DAYANAMIYORUM ARTIK

biraz sabredebilirsen çözülecektir her güncellemede yaşanıyor böyle sorunlar
  15. S

Öneri Orta Seviye Asus Anakart ARIYORUM!!!

15 gerek yok o işlemciye yakın zamanda yükseltirim işlemciyi diyorsan ayrı
Geri