SiLentDeath_45 isimli üyenin son içerikleri

1. SiLentDeath_45

35k Altı Oyun Bilgisayarı

Hocam sağolasın hp victus s0038nt aldım 1 haftadır kullanıyorum ve gayet memnunum rdr2 ultra ayarlarda yük altında 70 dereceyi geçmiyor soğutma sistemi olarak mükemmel bir laptop muş.
  2. SiLentDeath_45

35k Altı Oyun Bilgisayarı

Arkadaşlar maks. bütçem 35k bütçemin altında hem oyun oynayabileceğim hem de işlerimi halledebileceğim bir laptop istiyorum.
  3. SiLentDeath_45

Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Tavsiyesi

Arkadaşlar merhabalar kablosuz oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum ve max. bütçem 5000 TL üç kulaklık arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ve sizin başka tavsiyeleriniz var mı...
  4. SiLentDeath_45

Yardım Kablosuz Mouse Önerisi

Tamamdır kanka değerli bilgilerin için teşekkürler
  5. SiLentDeath_45

Ajazz AJ139 PRO İnceleme

Eline sağlık kanka güzel bir inceleme olmuş
  6. SiLentDeath_45

biraz araştırdım ve şimdide bu mouseların arasında kaldım bunların içerisinden sizce hangisini almalıyım https://www.amazon.com.tr/AJAZZ-AJ139-PRO-SUPERLIGHT-Programlanabilir/dp/B0CBB23G7H/ref=sr_1_9?keywords=ajazz&sr=8-9&th=1...
  7. SiLentDeath_45

tamamdır çok sevinirim 1709452690 zorlamaya çalışırım ama biraz zor gibi 1709452734 bütçem şuan 1000 TL yakın kendimi zorlarım diye bütçeye 1500 yazdım
  8. SiLentDeath_45

sence bunlar içinde hangisini tercih ederdin
  9. SiLentDeath_45

Arkadaşlar kablosuz mouse alacağım fakat şu 5 mouse arasında kaldım sizce hangisi en iyisi ve kullanışlısı tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler. Mouselar...
  10. SiLentDeath_45

Kablosuz Mouse Önerisi (1500₺)

Arkadaşalar kablosuz mouse alacağım genel olarak hikaye oyunları oynasamda fps oyunlarıda oynamaktayım. Maksimum bütçem 1500 TL f/p kablosuz oyuncu mouse önerileriniz nelerdir?
Geri