hocam bu arada ben yanlış anlamış olabilirim, sen satmıyorsan alacaksan iyi fiyat değil. Ekran kartı çok eski zaten, sen satıyorsan çok iyi demek istedim
Ben de Farcry 3 ile seriye başlamıştım, 4 'ü bitiiremedim ama Farcry 5 'i belki de özlediğim için bitirdim iyi gelmişti. 6'yı da aldım oynamak istiyorum
tepkime süresi uygulamada hissedilmez de analog muhabbeti iyiymiş. Sanki bizim klavyelerde de yok mu ama ya o bastıkca hızlanma olayı mesela tuşa hafif basınca karakter yavas yürüyor tam basınca hızlanıyor olayı var mıydı tam anımsayamadım şimdi
İnterneti devre dışı bıraktıktan sonra, DDU ile sürücüyü kaldırdım. Daha sonra tekrar offline şekilde daha önceden indirmiş olduğum AMD'nin son driverını yükledim. Şimdilik bu sorun çözüldü arkadaşlar, Adrenalin normale döndü.@ahmetmelihalemdar hocam teşekkür ederim.
Bu arada aşağıdaki videoda...
hocam şimdi denicem ama , ddu ile sildikten sonra ilk olarak windows update kısmından mı gğncelleme yapmam gerekiyor
1765573046
hocam ben win11 yükledim sistemi yeni kurdum zaten. Win 11 için böyle bir ayar var mı , yani update işini nasıl yapıyorsunuz
bu arada sistemi kurunca biosu güncelledim sonra expo yaptım, sistem süreki kendini reslemeye başladı bios ekranı hiç açılmadı. Ondan sonra cmos yaptım, RAM'leri mecbur stok kullanıcam heralde dandik çıktı çipler, bir de üstünde EXPO&xmp yazıyor