Hepsi boş wh ve aim assist ile iyi bir oyuncuysan zaten suncuudan falan banlanman çok zor. Valla geçen binlerce saate üzülüyorum keşke farklı hikaye oyunlar oynasaydım veya onun yerine ders çalışsaydım diye. Yaş geçince pişmanlık oluyor
huawei 12x de paper ekran var, eğer film falan izleyecekseniz ekran kalitesi baya düşük oluyormus puslu gibi. Normal bir model alıp paper ekran takıp ders çalışma durumunuz btttiğinde çıkarak daha mantıklı. Ama hep not alma durumum var dyorsanız iş hayatı vs. paper mat alınabilir direkt
ben yabancıyım tablet dünyasına, klavye gereksiz ise iyiymiş o kılıflar, veya klavye bağlayacaksan illa kendi evdeki klavyeni falan bağlarsın heralde usb type c çoklayıcı falan alınabilir belki. Klavye excel tarzı uygulamalrda işe yaramaz mı
honor magic pad 2 'ler falan var oled ekran, amoled ile benzermiş sanırım ama 30k altında yok gerçekten maaliyeti artırıyor heralde baya anlamadım
1785580455
lütfen buyrun hocam sizin profil resim ve nick uyumunuza hayranım, bazı profiller sizin gibi akılda yer ediyor
1785580536
bu çok ilginç...