Silindi1234 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Çözüldü✓ Vatandan Sistem Aldım Termal Macun Lazım mı

Evet lazım termal macun.
  2. S

Oyuncu Koltuğum Nasıl

Arkadaşlar oyuncu koltuğu alacaktım adam buna oyuncu koltuğu dedi. Aldım 2500 tl ye. Dolandırıldım mı?
  3. S

Intel Celeron Sisteme Güzel Oyun Önerisi

Hocam korsan oyundan virus bulaşır mı?
  4. S

Sevmiyorum. Bakacağım Teşekkürler.
  5. S

max payneyi sevmiyorum hocam ya. Geçenlerde adware bulaştı o oyundan.
  6. S

Merhaba dostlar, Bugsız hatasız düşük sistem güzel oyunlar önerir misiniz?? Kıyı da köşe de oynamadığım oyunlar vardır. Yeni sistem alana kadar idare edebileceğim oyun arıyorum. Korku oyunu önermeyin altıma ediyorum. Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek 4 GB RAM Intel HD Graphics 1 GB
  7. S

YouTube Den Sıfırdan İleri Seviye İngilizce Nereden Öğrenirim?

Merhaba dostlar, YouTube den ingilizce nereden öğrenebilirim bildiğiniz hoca var mı? Sıfırdan ileri seviyeye kadar anlatan alfabe ile beraber a1-c1.
  8. S

YouTube Den İngilizce Nereden Öğrenirim?

Merhaba dostlar, YouTube den ingilizce nereden öğrenebilirim bildiğiniz hoca var mı? Sıfırdan ileri seviyeye kadar anlatan alfabe ile beraber a1-c1.
  9. S

Freelance Çalışmak İstiyorum. Video Edit veya Photoshop

Yapay zeka ile müzik yapacaktım ama az para kazandırıyormuş bıraktım.
  10. S

Hocam yapay zeka sıkıntılı iş hele YouTube de kanalları kapandı yapay zekalı video üretenlerin. Ücretsiz düşük sistem için photoshop önerirmisin? adobe dışında?
  11. S

Hocam Bionluk ta hesap açamıyorum param yok. Ve adobe ve premiere pro ağır programlar düşük sistem için istedim ben. Tavsiyen photoshop mu olur video edit mi yeni başlayan biri için? Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek, 4 GB RAM, Intel HD Graphics 1 GB
  12. S

Arkadaşlar bilen var mı?
  13. S

Merhaba dostlar, Freelance çalışmak istiyorum. Video edit veya Photoshop mümkün mü? Video edit yada photoshop programı önerir misiniz? düşük sistem için? Freelance çalışmak için hangi siteyi önerirsiniz?
  14. S

Celeron Sisteme Çok Hafif Az Ram Harcayan Browser Önerisi

Windows 10 home
Geri