Abi şimdi takmayi denicem sorum su yapay zeka beni korkutuyor bu işlemcinin fani termal macun falan sür diye alakasi var mi
1763228419
Bu düşen fan islemcinin termal macunuyla ilgili bir şey degilse takmayi deneyeyim mi
Hiç anladığım bir konu değil ve iletişim e geçtiğimde ne diyeceğimi bilmiyorum. İslemciyi sogutan fan kargoda hasar görmüş mu demeliyim
1763223295
Olayi anlatmam için ne demeliyim yetkili kisiye hic anlamıyorum çünkü
Edit: Herkes e çok teşekkür ederim fani taktim. Şuan sorunsuz gibi gözüküyor ellerinizden öpüyorum
Arkadaşlar merhaba.
İncehesap.com dan hazir sistem aldim.Kutudan çıkardığımda soğutucu bu şekildeydi. Bu normal bir durum mudur yoksa kargoda meydana gelen bir hasar midir cevap verirseniz...
Hocam hayırlı olsun şimdiden neredeyse ayni sistemi satın almışız:)
Kasa ve sogutucu ile ilgili bilgi vericek olan tecrübeli arkadaşlar olabilir onun dışında yaptığım araştırmalara göre darboğazsiz ve güzel bir sistem
49032 tl hocam
1763026423
Hocam series x i ben mart ayinda beyaz versiyonunu sifir aldim eskiden siyah cdli versiyonu vardi elimde 2. El almıştım. gamepass xbox da 800tl lere kadar çıktı. Yillik maliyeti çok artti bu durumu düşünerek alim yapin derim
1763026536
Resimde çıkmamış ya altta...
1 haftadır forumda her başlığı okudum hepinizin değerli yorumlarini dikkate aldim. Özelden yazan abilerim, başlığına hic yazi yazmasamda takip ederek bilgi aldığım tüm herkese teşekkürler. Sistemi bu şekilde aldim sevincimi paylaşmak istedim. Sanirim biraz pahali da olmus olsa içime sindi. Şubat...