sıradan değil zaten millet sıradan olmadığı için alıyor yeni pokemon oyunlarına göre çok daha kaliteli ve yenilikçi bir oyun millet bu yüzden bu oyuna bu kadar ilgi gösterdi
arkadaşlar ile server açmıştık 10 11 gün oynadık sonra bi arkadaş afk bırakırken biri sunucuya girmiş onun adıyla tekrar girip %40 herşeyi yok etmiş ve tabela ile saat 00 da donucem açıklarım ne olduğunu gibi bişey yazmıştı bizde akşama kadar tekrar kasildik giden seyleri tekrar bulduk biraz ve...
Merhabalar bir arkadaşım kendine toplama bilgisayar almak istiyor oyun oynamak için fiyat bandı 23 26 arası ne önerirsiniz?(ekran kartı Nvidia olursa iyi olur)
https://ty.gl/eencf2myk7 kuzenim bu bilgisayarı aldı ekran kartı watt değerini öğrenemedim bi türlü bilgisayar yanımda da değil acaba bulabilen biri söyleyebilirmi.
Anakarti değiştirdim başlıktaki modeli kullanıyorum bilgisayarı açınca biosa giriyor ama mouse yada klavye çalışmıyor ışıkları yaniyor ama tepki alamıyorum tum soketleri denedim yardımcı olurmusunuz?
Bilgisayarımı bu sene aldım ve csgo devri bir nevi kapandığı için yukleyip girmedim ama cs2'nin çıkmasıyla baslamak istiyorum şimdi csgo seçkin alırsam cs2 verilicekmi skinler gibi yoksa ayrıca satın mı almam lazım?
Beyler bi HDD aldım taktım kasaya ama vidalarin oldugu yer cok sıkıntı sikamiyorum zaten gözükmüyorda vida deligi ama hdd oturdu ve çalışıyor suan acaba vidaları sıkmadan kullansam bi sıkıntı olurmu bide takarken kablolar kasanın arka kapağında biraz sıkışık duruyor zarar gelirmi?