Tv mi pcye bağlayıp tvden oynamak istiyorum 10 metre bir kablo lazım bazı ucuz kablolar buldum ama birinin isminde 4k60hz yazıyor fotosu 4k30hz diğerinin de incelemesi yok tavsiyesi olan
Şuan kullandığım paket ilk iki ay 450 tl sonraki aylar 650 tl 200mbps 3.ayındayım ve internette online özel 700 tl 1000 mb bi paket gördüm taahhütlü paketlerden geçiş gözükmüyor katılım şartlarında ama geçiş mümkün 90 altı gün kaldıysa pakedinizin bitmesine (daha 8 ay var) herhangi bir şekilde...
Braun yafa Philipsin çok başlıklı modellerinden birini alcaktım sakal ve vücud için berber bi arkadaşıma sordum dedi bunları alma ömürleri kısa olur iyi kesmezler dedi powetec attı 2 3 tane dedi bunlar hem jilet gibi keser hem daha ucuz siz ne düşünüyorsunuz bilgisi olan varmı
Tyt 450k sıralama yaptım 2 senelik paramedik okumak istiyorum okuyan veya mezun olan varmı bilgi verebilicek bide sitelerde bazı üniversitelerin burslu seçeneğine yetiyor puanım onlara herhangi bir ücret ödemeden gidiyoruz dimi bu puana okunucak en iyi üniversiteleri yazarmisiniz bide
Evet farkettim onu ama amcam için bakıyorum sadece Silkroad oynuyor adam ve bozulan eski laptopunda ssd bile yoktu ve 4 gb rami vardı bence memnun kalır finansal olarak sıkışık olmasaydı zaten daha üst model bakardım ama gene emin değilim çünkü benim attığımda inceleme yada yorum yok neredeyse
İşimi görecek bir laptop arıyorum maksimum 12.000 tl verebilirim 512 gb ssd ve 8 gb rami olmalı onun dışında işlemci ne kadar iyi okadar iyi ama ben apu işlemcilerden çok anlamiyorum bu fiyatta ne alınabilir ince ve ekranı güzel olursada iyi olur teşekkürler
ne yaparsam yapayım artmıyor 70 fps bandında geziyor 40 lara düşüyor en düşük ayarlarda da böyle vsync kapalı arkaplandaki uygulamalar kapalı pc yeni neden böyle oluyor