SimpleG4mer isimli üyenin son içerikleri

1. S

Yardım acer nitro rg241yp vs asus tuf game rg vg249q hangisi

acer nitro rg241yp vs asus tuf game rg vg249q sizce hangisi fiyatları boşverin https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-236-vg24vq-144hz-1ms-2xhdmi-dp-freesync-gaming-monitor-9/...
  2. S

Yardım Acil yardım kasamın öndeki en alt fanı diger on iki fandan yavas donuyor

Dostlarım kasam corsair spec delta rgb Da sistem 4 aldim geldi kasanin ondeki 3 rgb fanindan en alttaki diger 2 fana gore yavas donuyor napmaliyim yada goz yanolgisi gibi bir sey mi bu simdiden saolun Kasanın videosu
  3. S

Dostlarim kasamin on en alt fani yavas donuyor

Da sistem 4 aldim corsair spec delta rgb kasasi var ondeki en alt fan diger 2 fandan yavas donuyor neden bi bilginiz varmi bozukmu? 1607538084 Buraya tiklayin videosu var
  4. S

DA-SISTEM4 ekran kartı fanları dönmüyor

Tamam hepinize cok tesekkurler 1607537865 Bir sey daha sormak istiyorum kasam corsair spec delta rg on de 3 rgb fani var en alttaki diger 2 sinden yavas donuyor bunun nedenini biliyormusunuz? 1607537875 Saol 1607537892 Saol
  5. S

DA-SISTEM4 ekran kartı fanları dönmüyor

Da sistem 4 aldim ekran kartimin fanlari donmuyor neden bozukmu suan sadece uygulama indiriyorum gerek olmadigi icinmi donmuyor
  6. S

Arkadaşlar lütfen yardım kasa fani digerlerinden yavas

Kusura bakmayin gec gormusum hemen halledip yolluyorum 1607538126 Buraya tiklayin videosu var 1607538127 Buraya tiklayin videosu var
  7. S

Sizinle bir şekilde instagramdan iletisime gecebilirmiyim video olarak atsam yardimci olabilirmisiniz 1607533715 Instagram mertaliozmen0 dm olarak yazin donus yaparim aninda
  8. S

Dostlarim da sisten 4 aldim corsair spec delta rgb kasasi var ondeki en alt fan diger iki fandan yavas donuyor bozuk mu napmaliyim
  9. S

Twitchde yayın açmak için kaç mb upload gerekir

Cozunurluk nasil olmali 1607083427 720p se iyi tesekkurler
  10. S

720p dusuk yapamazmiyim? Yada 480p orta
  11. S

Arkadaşlar int testimde 12mb download 2.4-2,8mb upload im var bu hizlarla gta v online valorant fortnite pubg cs go gibi oyunlarin yayinini yapabilirmiyim kac mb upload gerekir hangi cozunurlukte yayin yaparim
  12. S

Gamepower Bane valorant csgo zula

Anlamadiysan cevap yazmana gerek yoktu
  13. S

Gamepower Bane valorant csgo zula

Gamepower bane Valorantta cs go da ve zulada nasil agirlikli olarak valorant oynayacagim sıkıntı yasarmiyim click takilmasi varmis valorantta sıkıntı cikarirmi valorant daha hic oynamadim pc siparisi verdim basliyacagim sıkıntı cikarmiyim click takilmasi yuzunden jitterda oluyor galiba ama...
  14. S

DA sistem 4 aldım gelmesini bekliyorum alırım bi h.o

Saol 1606474991 Saol 1606475004 Saol 1606475042 Saolun unutmassam haber veririm youtube a video olarak yüklemeyi düşünüyorum
Geri