Şimşek McQueen isimli üyenin son içerikleri

1. Şimşek McQueen

Huawei FreeBuds 5i vs Huawei FreeBuds Pro 2

Huawei FreeBuds 5i vs Huawei FreeBuds Pro 2 arasında kaldım. Arasındaki fiyat farkını vermeye gerek var mı? Çoğunlukla her çeşit müzik dinlemeyi severim ve yeri geldiğinde kulaklık ile konuşmalar yaparım. Benim için kulağa tam oturması, ses kalitesi ve görüşme kalitesinin iyi olmasıdır. Aradaki...
  2. Şimşek McQueen

Lenovo G50-70 20351 için Windows 7 vs 8.1 vs 10

Bakalım Windows 10'u tekrar kurunca hızlanacak mı. Windows 7 (çok eski belki kurmayabiliriz) ve 8.1 HDD dostu olmadı o sürümü denerim.
  3. Şimşek McQueen

SSD şart haklısınız ama teyzem almak istemeyebilir. 🙂
  4. Şimşek McQueen

Anladım, SSD almasa bile PC temizliğini güvenilir yerde yapmasını söyledim bi' nevze ısınma sorununu filan engellemek adına.
  5. Şimşek McQueen

Windows 10'u tekrar yükleyeceğim aynı sorunları tekrar yaşarsam teyzeme SSD almasını söylerim.
  6. Şimşek McQueen

Depolama slotu değişiyor mu bilmiyorum sizce değer mi? Yoksa HDD kalmalı mı? Ayrıca siz hangi Windows sürümünü öneriyorsunuz?
  7. Şimşek McQueen

Lenovo G50-70 20351 laptop var teyzem kullanıyor. Bilgisayarı kasıyor, Windows geç açılıyor ve uygulamalar vb. yavaş açılıyor. Microsoft "Windows 10'u PC'ye yükleyin daha sonra tüm Windows 10 uyumlu Lenovo sürücülerini yükleyin" dedi. Ama yine aynı sorunları yaşamaktan endişe duyuyorum...
  8. Şimşek McQueen

Trendyol Express geceleri de kargoları şubeye ulaştırıyor mu?

Trendyol Express geceleri de kargoları şubeye ulaştırıyor mu? Bugün ürün sabah 08:25'te şubeye ulaştırılmak üzere yola çıktı ama halen yolda gözüküyor ve teslimat tarihi 12 Haziran Pazartesi gözüküyor. Ürünüm yarın kargoya çıkar mı? @Hard Kapitalizim
  9. Şimşek McQueen

Kingston Fury Beast RAM alınır mı?

Kingston Fury Beast RAM alınır.
  10. Şimşek McQueen

s23 vs xiaomi 11 ultramı ????

Aslında Xiaomi Mi 11 Ultra her konuda daha başarılı Samsung S23'te sadece işlemci daha güncel.
  11. Şimşek McQueen

Steam Çizim Yükleyemiyorum

Vay canına! Hocam biz konuyu anlamamistik çok yardımcı oldunuz.
  12. Şimşek McQueen

Google Chromecast 2022 HD Web Tarayıcısı var mı?

Google Chromecast 2022 HD Web Tarayıcısı var mı? Sipariş verdik ama kimisi yok kimisi var diyor yardımcı olursanız sevinirim. (Umarım konuyu doğru yere açmışımdır.) 1686412246 @Letrion
  13. Şimşek McQueen

Lenovo tabletler neden Android yükseltme güncellemesi almıyor?

bir şey soracağım bu Lenovo tabletler neden Android yükseltme güncellemesi almıyor. Bu (Lenovo Tab M10 - TB328FU 4 GB RAM + 64 GB depolama) model tablet Android 11'de mi kalacak?
Geri