Bir kaç haftadırki ara sıra xiaomi redmi 10c markalı telefonumda küçük olsada gözle görülür yanıp sönmeler olduğunu görüyorum.Bıraz sonra gidiyor.Yardımınızı bekliyorum.
geforce now indirdim.ordan cs goyu actim oynadim 30-35 fps falan veriyordu.ama internet zayif oldugundan tam oynanmiyor geforce nowda.bende cs go indirme karari aldim.Geforce now da oynaniyorsa burdada oynanmazmi ?
4 gb ram var laptopumda.Bu biraz az.Takviye yapmak istiyorum.Ek takviye yapılır mı?.Nasıl yapılır.Laptopa uygun ram nasıl seçilir cevaplarsanız sevnirim
Mavi ekran yüzünden laptopuma kendim format atmak istiyorum.Youtubede bira araştırdıkdan sonra formatın nasıl ata bileceime yönelik bilgiler edindim.Format atmaya hazırlaşıyorken bir videoda format atmadan önce sürücüleri en azından internet sürücüsünü yedeklemezseniz internetin bilgisayara...
tamam robloxa girince oluyor.Robloxu indirip mavi ekran alırsam size söylerim.Geri dönüşünüz için teşekkür ederim
1689427122
dediğiniz yere geldim.Denetim masasından programlar ve özellikler kısmında bunlar var.Bluescreenview uygulamasında ntoskrnl.exe dosyasının mavi ekran verdiği...
Need for speed 2005 demo sürümünü ben eski laptoptan yeni laptopa paylaşdım.Oyuna girdim blacklist butonuna tıkladım ve önüme klasik fragmanı geldi.Normalde fragman bittikten sonra blacklistin 1 ci elemanı gelir.Ama fragman bittikten sonra beni ana menüye attı.Tekrar denesemde yine sonuç...