Knk oC yapmış olabilir bahsettiğin yer aşırı ısınan bı yer değil başka anakartlara bakmanı öneririm yada force b850 bin düşmesini bekle
1784057433
https://shbd.io/s/iR4TWuYH
Bende 5600mhz c46 ram var bu işin matematiği (46/5600)*2000 =16.42 ns piyasada yaygın olan ramler 6000mhz Cl 30 da (30/6000)*2000=10ns yani veri nin işlemciye aktarım hızı 6ns daha yavaş normal FPS de çok farketmez %1 low FPS de fark eder yani FPS oyunlarındaki anlık veri iletiminde ufak...
Bende aynı şekilde kullanıyorum telefonu ama işlemcinin iyi olması illa oyun oynayacağım anlamına gelmiyo daha uzun kullanım ömrü sunuyo sana bide ben telefonun kasmassindan aşırı rahatsızlık duyan biriyim telefonu uzunca bi sure kasmadan kullanmak için iyi işlemcili bı telefon almanı oneririm
Bazi pixel modellerinde server değilde klasik imei kaydı bulunuyor pek uğraşacağım sanmıyorum bendeki MP3 de öyle bı sorun çıkarmadı
Alacağın 20k bandindaki bı Samsung ,pixel cihazların yada np2 nin performansını vermeyecektir ekliyorum kaçak Xiaomi almani tavsiye etmem çoğu server kayıt oluyor...
Bazi pixel modellerinde server değilde klasik imei kaydı bulunuyor pek uğraşacağını sanmıyorum bendeki NP2 de öyle bı sorun çıkarmadı 1 sene oldu IMEI kaydını da uzaktan yaptirdim
Pixel 10 pro alabilirsin yada pixel 9xl yurtdışı telefonları ama kamerası olsun yazılımı olsun muazzam
1783880131
Samsung'un düşük ve orta segment telefonlarıni almanı önermem para israfindan başka bişey değil exynos işlemciler aşırı ısınıyor ve yeni guncellemelerle asırı yavasliyor ben nothing...
Ben crucial 5600 MHz Cl 46 ramleri 6000mhz cl38 denedim testlerden başarılı bi sekilde geçti ama bı sabah açtım PC hiç açılmadı voltajı arttirdim bu seferde çok ısındı şimdi 6000mhz Cl 40 de sorunsuz calisiyor
Bı tanıdığım işlemciyi cikarmak için braketi açmış berekete sağlam tutundugunu sandığı için ikisini birlikte kaldırmış sonucunda işlemci düşüp pinleri yamultmus 10k lık anakart çöp oldu bu olaydan sonra bende anakartla birlikte braketi de sattım stok braketle kullaniyorum
Yapacağın bı Expo profili var istersen undervolt deneyebilirsin biosa alıstiktan sonra o çok risk barindirmiyo Nebi akgunun videolarını izle istediğin zaman yaparsin
Çok düşünme gigabayt b850 forcenin düşmesini bekle overclock yapmazsın olur biter bende bekliyorum geçen gaming gecesinde 40 tane stok vardı satılmadı da indirim gelir yakında bı ara 5.5k ya düşmüştü ama buna 6k da verilir wifili modeldi