simyuta. isimli üyenin son içerikleri

1. S

7800x3d ve 9070xt Sistem Topladım Sizce Nasıl Olmuş

Sen bide kendi sistemi mi gor
  2. S

Bu gün topladım daha arkadaşımın sistemi bu bende 9060xt var uzun süredir bı problem yasamadim
  3. S

Hocam 5 fan kasanın içine üflüyor öndeki 3 u dışarıya veriyo on tarafa radyatörü zoraki koyduğum için o şekilde yapmak zorunda kaldım
  4. S

Merhaba arkadaşlar enermax ın 420 mm sıvı sogutmasini ve Lian li lancool lll kasası ile bu sistemi topladım radyatör üst kısma oturmadı öndeki fanları sökerek oturtmaya çalıştım o şekildede tam oturmuyodu ön taraftaki ızgarayı biraz düzelterek oturayi başardım eğer bu sistem toplayacaksaniz...
  5. S

Yardım Honor 400 İçin Şarj Aleti

Knkm Apple yada Samsung neden 120w yada 67w cihaz yapmiyo dusundunmu son telefonlari bile 45w destekliyo belli bı yipranma var pillerin hızlı şarjı da deşarjı da ömrünü azaltır
  6. S

İkinci El Ekran Kartı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Cuda çekirdekli gpu lar o mevzuda daha iyi degilmi
  7. S

Çözüldü✓ Palit RTX 5060ti 16gb 3 Fanlı Alınır mı?

Temiz 4070 Süper veya 4070ti bulursan tadından yenmez
  8. S

VRAM yüksek olsa da yeni nesil 8 GB kartlar daha iyi FPS ler vereceğini düşünüyorum tabi VRAM darbogazi yasayacagin oyunlar haricinde
  9. S

Mevzu yüksek w çekmesi kardeşim senin telefonunun şarj entegresi 67w cekiyo mesela ve pili daha hızlı dolduruyor bunu yüksek akım cekerek sagliyo senin pilininde hep yüksek akımla şarj oluyor ve pilin ömrünü azaltiyor tabii ki kaliteli şarj adaptörü ve kablo kullanılması sart ama telefon...
  10. S

Alma o fiyata Alınır mı? dostum 1780904019 9060 8gb yada rtx 5060 bak
  11. S

Fiyatı artmış 400tl civarındaydı bu
  12. S

Ben spigen kullanıyorum tavsiye ederim spigen 35w diye aratabilirsin
  13. S

Knk bence 67w destekliyo diye 67w adaptör kullanma pil sağlığını düşürür 30 35w kullanmanı tavsiye ederim
  14. S

Sıcaklık fan devrine göre normal yani termal bakım ihtiyacı suanlik yok FPS degerleride normal tamir gordumu diye sor bide en az 15 dk lik bı test iste video halinde yüklesin sol alt tarafta görünen watt değeri de çok degismiyosa bı sorun yok 1780899627 Eksiğim varsa duzeltin
  15. S

Kule Tipi Soğutucu Tavsiyesi

Konya'da ikinciel bı phantom spirit satiyodu ilan hala yayindaysa almanı öneririm pazarlıkla 800 e alırsın en kötü 1k ya
Geri