simyuta. isimli üyenin son içerikleri

1. S

Yardım Termalright phantom spirit sıcaklik

ekledim hocam 1777053529 ekledim hocam 1777053624 Fanlar önden çekilen havayı arkadaki tek fana gönderiyor hocam
  2. S

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar söylediklerimizi değerlendireceğim 1777050918 Arkadaşlar termal macun yeniledim işlemciye am5 Frame taktım oda yetmedi phantom spirit e bı fan daha taktım sonuc yine aynı 85 derecede test sonuçlarını ekliyorum
  3. S

Hocam kutudan çıkan macunlar sakız gibi yüzeye surulmuyor resmen elime aldığımda bulasmiyo bu normalmi
  4. S

90w çekiyor islemci
  5. S

Elimde geçen seneden kalma mx4 vardı onu kullandım degistireli de çok olmadı bundan ötürü olabilirmi yukteki sıcaklık 85 derece
  6. S

Macunu yenilesem daha iyi olur heralde
  7. S

Fotograf nasıl ekleyecegim bulamadm 😂
  8. S

merhaba arkadaşlar forumda daha önceden bu konuyu açmıstım r5 7500f ı termalright phantom sprıt yeterince soğutamıyor diye bu gun am5 frame ve eksradan bir tane daha fan ekledim termal macun değişiminide kutudan cıkan tf7 ile sağladım ama sıcaklık değerlerinde sanki hiçbir etki sağlamadı...
  9. S

Öneri Hangi Ekran Kartına Upgrade Etmeliyim?

27 ye 2. El 5070 alırsın 750w lik sağlam bı PSU işini gorur
  10. S

3050 Almayı düşünüyorum

3 aylık rtx 5060 satiyim ben sana 😂15 k ya
  11. S

MANYETIK KLAVYE ICIN BILGILI KISILERDEN YARDIM LAZIM.

Ben howl 75 kullanıyorum gayet memnunum FPS oyunlarında farkıni belli ediyor
  12. S

6kya r5 5600 alınır mı?

Ozmn kasayı ikici el al geçen bin liraya tertemiz kasa satan gördüm 5 bin liraya da 850w Gold PSU alabilirsin
  13. S

6kya r5 5600 alınır mı?

Ben 5 bin TL ye almıştım kasa ve PSU yu 750w gold 1774033502 https://app.hb.biz/5vRfgPZmwMpd
  14. S

6kya r5 5600 alınır mı?

3 bin liraya biostar bi anakart alırsın ddr5 bide R5 7500f tertemiz kullanırsın ikisi 8 bine çözersin hatta araştırırsan daha iyi bi anakartta bulabilirsin
Geri