Merhaba arkadaşlar enermax ın 420 mm sıvı sogutmasini ve Lian li lancool lll kasası ile bu sistemi topladım radyatör üst kısma oturmadı öndeki fanları sökerek oturtmaya çalıştım o şekildede tam oturmuyodu ön taraftaki ızgarayı biraz düzelterek oturayi başardım eğer bu sistem toplayacaksaniz...
Knkm Apple yada Samsung neden 120w yada 67w cihaz yapmiyo dusundunmu son telefonlari bile 45w destekliyo belli bı yipranma var pillerin hızlı şarjı da deşarjı da ömrünü azaltır
Mevzu yüksek w çekmesi kardeşim senin telefonunun şarj entegresi 67w cekiyo mesela ve pili daha hızlı dolduruyor bunu yüksek akım cekerek sagliyo senin pilininde hep yüksek akımla şarj oluyor ve pilin ömrünü azaltiyor tabii ki kaliteli şarj adaptörü ve kablo kullanılması sart ama telefon...
Sıcaklık fan devrine göre normal yani termal bakım ihtiyacı suanlik yok FPS degerleride normal tamir gordumu diye sor bide en az 15 dk lik bı test iste video halinde yüklesin sol alt tarafta görünen watt değeri de çok degismiyosa bı sorun yok
1780899627
Eksiğim varsa duzeltin