simyuta. isimli üyenin son içerikleri

1. S

Çözüldü✓ Asus Tuf Gaming B850m-Plus Wi-Fi AMD Am5 M-Atx (İkinci El Alacağım Yardım.)

Knk oC yapmış olabilir bahsettiğin yer aşırı ısınan bı yer değil başka anakartlara bakmanı öneririm yada force b850 bin düşmesini bekle 1784057433 https://shbd.io/s/iR4TWuYH
  2. S

Bir Ramin Cl'si Sizin İçin Ne Kadar Önemli?

Bende 5600mhz c46 ram var bu işin matematiği (46/5600)*2000 =16.42 ns piyasada yaygın olan ramler 6000mhz Cl 30 da (30/6000)*2000=10ns yani veri nin işlemciye aktarım hızı 6ns daha yavaş normal FPS de çok farketmez %1 low FPS de fark eder yani FPS oyunlarındaki anlık veri iletiminde ufak...
  3. S

*Taksitli* 20.000₺ Civarı Kamera Öncelikli Telefon Önerisi

Senin ki marka savunuculugundan başka bişey değil ben bu cihazların çoğunu kullandım
  4. S

Hocam sizce Xiaomi kamerası pixelle kapisabilirmi kaçak Xiaomi tayfası bile gcam kuruyo telefona
  5. S

8xl ye bakabilirsin 9xl de 28k ya bulabilirsin np2 ye de bakmanı öneririm 15 16 ki ya bulursun
  6. S

Bende aynı şekilde kullanıyorum telefonu ama işlemcinin iyi olması illa oyun oynayacağım anlamına gelmiyo daha uzun kullanım ömrü sunuyo sana bide ben telefonun kasmassindan aşırı rahatsızlık duyan biriyim telefonu uzunca bi sure kasmadan kullanmak için iyi işlemcili bı telefon almanı oneririm
  7. S

Bazi pixel modellerinde server değilde klasik imei kaydı bulunuyor pek uğraşacağım sanmıyorum bendeki MP3 de öyle bı sorun çıkarmadı Alacağın 20k bandindaki bı Samsung ,pixel cihazların yada np2 nin performansını vermeyecektir ekliyorum kaçak Xiaomi almani tavsiye etmem çoğu server kayıt oluyor...
  8. S

Bazi pixel modellerinde server değilde klasik imei kaydı bulunuyor pek uğraşacağını sanmıyorum bendeki NP2 de öyle bı sorun çıkarmadı 1 sene oldu IMEI kaydını da uzaktan yaptirdim
  9. S

Pixel 10 pro alabilirsin yada pixel 9xl yurtdışı telefonları ama kamerası olsun yazılımı olsun muazzam 1783880131 Samsung'un düşük ve orta segment telefonlarıni almanı önermem para israfindan başka bişey değil exynos işlemciler aşırı ısınıyor ve yeni guncellemelerle asırı yavasliyor ben nothing...
  10. S

Yardım Hangi Laptop Alınır 2 Si Arasından

İkinciel al laptobu epey uyguna gelir 25 k ya 4050 li victus satanları gordum
  11. S

Yardım Am5 Güçlendirme Kiti Hk.

Ben crucial 5600 MHz Cl 46 ramleri 6000mhz cl38 denedim testlerden başarılı bi sekilde geçti ama bı sabah açtım PC hiç açılmadı voltajı arttirdim bu seferde çok ısındı şimdi 6000mhz Cl 40 de sorunsuz calisiyor
  12. S

Yardım Am5 Güçlendirme Kiti Hk.

Bı tanıdığım işlemciyi cikarmak için braketi açmış berekete sağlam tutundugunu sandığı için ikisini birlikte kaldırmış sonucunda işlemci düşüp pinleri yamultmus 10k lık anakart çöp oldu bu olaydan sonra bende anakartla birlikte braketi de sattım stok braketle kullaniyorum
  13. S

B650 Gaming X Ax V2 - B650 Eagle - B850m Force

Yapacağın bı Expo profili var istersen undervolt deneyebilirsin biosa alıstiktan sonra o çok risk barindirmiyo Nebi akgunun videolarını izle istediğin zaman yaparsin
  14. S

B650 Gaming X Ax V2 - B650 Eagle - B850m Force

Çok düşünme gigabayt b850 forcenin düşmesini bekle overclock yapmazsın olur biter bende bekliyorum geçen gaming gecesinde 40 tane stok vardı satılmadı da indirim gelir yakında bı ara 5.5k ya düşmüştü ama buna 6k da verilir wifili modeldi
Geri