Sinan. isimli üyenin son içerikleri

1. S

Bim'e yakın zamanda RKS model elektrikli bisiklet gelecek mi?

Elektrikli bisiklet almak istiyorum. Son zamanlarda baya popüler olan RKS RSIII Pro X modelini tercih ediyorum. Performansınıda beğeniyorum. Bim'e uygun fiyatlı geliyordu bazen. Yine gelecek mi ya da yakın zamanda gelir mi? Bir bilginiz varsa beni aydınlatırsanız sevinirim.
  2. S

TYT için kitap önerisi?

Ağustosta Türkçe, Matematik, Fizik,Kimya, Biyolojide video izleyip soru çözerek TYT'ye başlamak istiyorum. 11. sınıftada diğer dersleri konu-soru şeklinde giderek bitireceğim. bu 5 ders için konu anlatım kitabı ve test kitapları önerebilir misiniz?
  3. S

Discordda bilgisayar sesim karşıya gidiyor.

Dİscord'da bilgisayar sesim yani yotubeden video falan izlesem video sesi karşıya gidiyor. Kulaklık olarak kulakiçi sıradan bir kulaklık kullanıyorum. Önceden yani 1-2 gün önce böyle bir sorunum yoktu. Şimdi neden oldu? Çözümü nedir?
  4. S

Temu alışverişinde "Çin içi transfer süreci" nedir?

Aynısını banada yaptılar hocam
  5. S

Senin siparişin takibinde güncelleme var mı benimki aynı duruyo
  6. S

Benimki 3 gündür öyle kalınca biraz panik oldum. Teşekkürler
  7. S

Evet ya bi sıkıntı yaşadı siparişler Temuda bi açıklama yapmıyor
  8. S

Bundan önce 2 alışveriş yaptım. Sorunsuz gelmişti. Haftasonu etkilemedi diye hatırlıyorum. Ya da çinli mafyalar klavye temizleme fırçamı çaldı.😄
  9. S

23 Haziran 2025'te Temu'dan alışveriş yaptım. Önce diğer alışverişlerim gibi takip süreci hızla ilerliyordu. Ancak 28 Haziran 2025 tarihinden 30 Haziran(bugün)'a kadar "Çin İçi Transfer Süreci"nde takılı kaldı. Bunun sebebi nedir? Paketimin elime ulaşması kaç gün sürer?
Geri