Dying Light 2 oyunum geçen gün iki kere crashledi crashin birinde olay görüntüleyicisinde hata olarak gözüküyordu. ChatGPT'ye sorduğumda ekran kartı driverı ile ilgili olduğunu söyledi fakat emin olamadım.
Bu hata iki gündür var oyunu çarşamba günü yükledim sonra tekrar sil yükle yaptım değişmedi diğer oyunlarda sorun yok sadece valorantta oluyor .5 10 dakika oynadıktan sonra oyundan atıyor. Riota bir gün önce ticket atmama rağmen dönüş yapmadılar . Herhangi bir çözüm yolu bilen var mı ?. Sistem...
Bugün PCyi açtım ve microsoft store xboxu güncellemek için girdim fakat bana bizden kaynaklı bir sorun oluştur diyordu. Bir kaç bir şey denedim ama sorunu çözemedim ardından windows update yapmatı denedim fakat o da olmadı hata verdi çözüm format mı başka çözüm yolu var mı ?
eski evde bmyle bir sorun yoktu steamden oyun indiriken hız testi falan yaparken yüzde 20 25i geçmiyo bi kaç ayar yaptım regeditten falan ama düzelmedi neden oluyor acaba modemle ilgili falan mı yoksa pcyle mi ilgili
Hawk future ile exvega andromeda arasında kaldım , hangisi daha rahattır ve daha uzun süre götürür ? Exveganın vade farksız taksit yapması nedeniyle biraz daha oraya yatkınım fakat çok kararsız kaldım
Mahallemdeki çoğu apartmana GigaFiber altyapısı geliyor, hatta 45 50 yıllık bir binaya bile GigaFiber altyapısı geliyor, altyapı gelen binalara genelde bu binada 1000 Mbps internet var diyen kutu koyuyorlar. Bizim binaya koymamışlar sizce koyarlar mı? Ya da ne zaman koyarlar? Bir de internetteki...