Hocam ekran kartı olarak rtx 4070 düşünüyorum sizce daha iyisi varmı 5060 lar daha ucuz ama FPS testlerinde çok fark yok gibi işlemci önerilerine çok. Açığım bu fiyata siz olsanız ne toplardiniz
xiomi 10 t pro durduk yere kapandı ve sürekli kendini yeniden başlattı mi logosunda kalıyor sonra tekrar kapanıp aynı döngüye giriyor recovery menüsünden reboot yaptım olmadı en az 10 defa denedim 2-3 kere format attım mi logosunda durup kendini hemen yeniden başlatıyor sarj bitene kadar daha...
İntel i7-3630. Gt635m 8gb ram windows10 64 bit yeterli depolama var arkadaşımla oynamay istiyorum en kötü ayarlarda 60 fps verirmi verirse ne kdr ortalama ? Teşekkürler
Bence işlemciylr alakalı olabilir hocsm çünkü normalde sistemlerde ekran ksrtı kullanımıyla işlemci kullanımı değerleri aynı oluyor ekran kartınızla düşük bile olsa darboğaz var mı bilmiyorum ama i 3 10.nesil ekran ksrtina gore dusuk bir ismelmci diye biliyorum
Hocam ben bf 1 oynadım sistemim düşük olduğundan dolayı story modu da çok güzel bence eski olmasına rağmen online oynamasını da çok beğendim isterseniz deneyebilirsiniz youtube bakın şuan oyunun fiyati ne kdr bilmiyorum ama pahalıdır
Piyade kadar iş yapmaz paralı askerler fakat uzak durman gerekir paralı askerlerden acayip pahalı ücretleri var ve oyundaki en.kötü süvaridir kendisi git kendin memlük veya svadyalı şovalye yetiştir mükemmel olur benim tervihim.memlük