Sinanflex isimli üyenin son içerikleri

1. S

40-45 Civarı Hazır Sistem Önerisi Biraz Aciliyeti Var

Ayrıca hepsi burada kartım var orada 9 taksit yapabiliyorum oradan bir öneri çıkabilir mi? 1756483781 https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-14400f-rtx5070-z790-1tb-m-2-ssd-16gb-ddr5-ram.html bu ürüne ne dersiniz
  2. S

Çok teşekkür ediyorum şuan çalışıyorum pek kontrol edemiyorum Sağolun
  3. S

Kaç taksit yapıyor acaba
  4. S

Önceki konumda bir arkadaş attı hiçbir bilgim yok
  5. S

Merhaba elimde anakart ve işlemci vardı hızlıca elimden çıkardım şimdi sizden sistem tavsiyesi istiyorum mümkünse taksit şansı olsun eğer 9 taksit fırsatı varsa 50-55 civarına çıkabilirim https://ty.gl/35cd912f0 böyle bir sistem önerildi bu ayarlarda biraz daha öneri arıyorum
  6. S

Çözüldü✓ 40-45 Bin Civarı sistem önerisi

Merhaba elimde anakart ve işlemci vardı hızlıca elimden çıkardım şimdi sizden sistem tavsiyesi istiyorum mümkünse taksit şansı olsun eğer 9 taksit fırsatı varsa 50-55 civarına çıkabilirim [H3...
  7. S

Çözüldü✓ Elimde İşlemci ve Anakart var PC Toplama Yardımı biraz aciliyeti var

tavsiye için teşekkürler eğer böyle biraz daha sistemin varsa inceleyebilirim 1756478413 Vade farksız 9 taksit sadece Trendyol karta özel
  8. S

Merhabalar garanti,kuveyt, yapı kredi yeterli. Çok Teşekkürler şimdiden emeğiniz için.
  9. S

Merhaba elimde ryzen 5 7500f işlemci ve Biostar B650 MT anakartım var. Laptopumu sattım elime net olarak 25 bin tl kaldı. Mümkünse taksit imkanı olan yerlerden öneri yapabilir misiniz. Bütçe 30 veya 35 civarı çok ta zorlamak istemiyorum. Biraz aciliyeti var yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden...
  10. S

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Yeni F/P Sistemler - Vade Farksız 3 Taksit

Çok Teşekkür ediyorum o sistemi alıp kullanıcam bir yandan da diğer sistemi toplayacağım çok daha mantıklı geldi alalı 1 ay olmadı daha kullanmadım bile
  11. S

Amacım boş durmasın diye çünkü sistemi yzun vadede toplayacağım. Kenarda durmasının bir zararı var mı peki
  12. S

Beyler bi tık acil lütfen yardımcı olur musunuz?
  13. S

Elimde Abakart ve İşlenmi var hangi sistemi tercih etmeliyim

Merhaba elimde biostar b650 MT anakart ve ryzen 5 7500 f var başka hiçbir şey alamdım şimdi sistemi aktif etmek istiyorum bir çekilde 7600 lü sistem i alıp dönüştüreyim mi akıl verebilir misiniz?
Geri