sinans207 isimli üyenin son içerikleri

1. S

🔥İndirim Bisküvi, Kek, Gofretlerde Aynı Üründen 2 Al 1 Öde!

evet ama aynı cipsden 2alıp farklı cipsden 2 alınca da oluyor haberiniz olsun
  2. S

🔥İndirim Trendyol 800₺ ve üzerine 250₺ İndirim kodları

ben şeyi anlamadım yeni kod gelir gelmez sepete ekliyorum ödeme kısmına geçiyorum ama siparişi onaylarken bu hatayı alıyorum
  3. S

🔥İndirim Trendyol 800₺ ve üzerine 250₺ İndirim kodları

10dakikadır deniyorum böyle hocam hocam hala çalışıyor dediğinizden 5dakika öncesinden beri deniyorum ama
  4. S

❌İndirim Bitti! Kıbrıs uçak bileti 1 Euro + Vergi

Boşuna bakmayın beyler gidişi en uygun 750-800 buluyorsunuz onunda dönüşüne bakarsanız minumum +1200 lira ha fiyat size yine uyuyorsa ona bir şey diyemem. 1 Euro kampanyası da çoktan bitmiş. Halen devam ediyor diyenler ne yaşıyor anlamadım. Sabahtan beri kampanya günlerine baktım komple...
  5. S

❌İndirim Bitti! Kıbrıs uçak bileti 1 Euro + Vergi

Önümüzdeki haftadan itibaren baktığımda 750-800Tl çıkıyor, Yani kampanyada belirttiği tarihlerle aynı ücret. 1Euro'yu geç 10euro'ya bile bilet yok.
  6. S

❌İndirim Bitti! Müşteri Kaydını Tamamla, 500 TL Hediye Para Kazan!

çekim yapabiliyor muyuz? 1732131503 babana sadece vadesiz banka hesabı açılması gerektiğini banka müşteri kazanmak için böyle bir kampanya yaptığını söyle
  7. S

❌İndirim Bitti! TCL TV ALANA SOUNDBAR 1₺

hocam ben anlamadım şimdi kampanya tamamen bitti mi? yoksa sepette 3600tllik mi ekleniyor prime'ım bitmiş ona göre yenileyeceğim
  8. S

Getir Yemek 200 e 100TL indirim

gelişme var mı
  9. S

❌İndirim Bitti! Fusetea Şeftali Aromalı Kutu 6x330 ML 95 TL!! 🔥Amazon

Kuponla 55tlye geldi teşekkürler.
  10. S

Paribu Yeni Üyelere 500 TL Hediye!

gene iyiymiş hocam ben 250tlsini alırdım hepsinin :)
  11. S

❌İndirim Bitti! BENQ Zowie XL2586K 540Hz TN Panel 40.599TL🔥🔥

neden yapılamaz ki bilmediğimi için soruyorum
Geri