SinanUA isimli üyenin son içerikleri

1. SinanUA

Öneri Xiaomi Redmi Note 10 Pro Fiyat?

Kesinlikle üstüne koyup note 10pro 8gb modelini al bence. Uzun süre telefon almazsın.
  2. SinanUA

Amazon Japonya Parayı Çekti Hesabı Banladı

RTX 3060 almıştım ve şuan kuru ile böyle. Geçen dolar vs yükselmeden almıştım 5750₺'ye geldi :)
  3. SinanUA

Beyler güzel haber geldi az önce, kargolamışlar kartı 😃😃 Herkese yardımları için teşekkürler 🖐️
  4. SinanUA

Umarım öyle olur dostum teşekkür ederim. Sıkıntı şu ki kargolandı mı ne oldu bilmemek kötü bir şey. 1616586738 Az önce yazdım canlı desteğe bakalım ne yapacaklar
  5. SinanUA

Canlı desteğe nasıl bağlanırım amazonun bilen var mı
  6. SinanUA

Birader mingci falan değilim bak orada yazmışım 1 tanesi kargolansa diğer siparişleri iptal edecektim. 1616581490 Aradığım yorum. Ama kartı gönderseler daha iyi olurdu sanki :)
  7. SinanUA

Yalnız parayı siparişi verir vermez çekti ve görüldüğü gibi kargo ile ilgili bir şey yazmıyor
  8. SinanUA

Beyler amazon japonya üzerinden 4 tane kart sipariş ettim toplamda 2si stokta yoktu zaten, son siparişten sonra hesabı blokladı.(aç gözlü değilim biri gelince diğer siparişleri iptal edecektim) Görüldüğü gibi parayı da çekti. İade olmadı para, şimdi bu kart gelecek mi? Satıcı amazon değildi.
  9. SinanUA

Amazon Japonya üzerinden rx6700xt alacağım güvenli mi?

Beyler amazondan kart sipariş ettim 4 tane (2sinstokta yoktu) birinin parasını çekmiş ama hesabı da blokladı. Şimdi bu kart gelecek demek mi oluyor? Hesaba da giremiyorum
  10. SinanUA

Amazon Japonya videosu isteyenler

Keşke yapsa ama sanmıyorum. Buradaki firmalar ile anlaşmaları vardır, tekerine çomak sokmaz.
Geri