Sinatra isimli üyenin son içerikleri

1. S

Lenovo Yoga Tab kılıf vad mı

Lenovo Yoga Tab laptop almak isityorum lakin internette baktım bir türlü kılıf veya kırılmaz cam bulamadım olacak kıkıf veya kırılmaz cam var mı link: https://amzn.eu/d/05hxcUnM
  2. S

Hangi tableti almalıyım

çok teşekkür edwerim hocam telefon serviste idi ingilizce sıkıntısı yok 10 yıllık telefon ile bakıyordum bulamadım şimdi bakacağım 1773404028 Çok teşeklürler hocam bakacağım kılıf bulunursa almayı düşünüyorum
  3. S

Hangi tableti almalıyım

Sizce kalemi nasıl birde modeli bir türlü bulamadım internette 1773403235 Hocam bilemiyorum ama o fiyata 8 gen 3 ama incelemsi yok bulamadım 1773403270 Hocam android sistem güncellemesi mi yoksa güvenlik yaması mı
  4. S

Hangi tableti almalıyım

lenovo kafama yattı ama yazılım konusunda bilemiyorum
  5. S

Hangi tableti almalıyım

Merhaba iyi günler eğitim oyun ve video izlemek için tablet bakıyorum sizce hangisini almalıyım https://www.amazon.com.tr/dp/B0GCK3NB85?_encoding=UTF8&psc=1&ref=cm_sw_r_cp_ud_dp_FKVG34YHZ05XE4XMGKKX&ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_FKVG34YHZ05XE4XMGKKX&social_share=cm_sw_r_cp_ud_dp_FKVG34YHZ05XE4XMGKKX...
  6. S

Yardım Sistemi almayı düşünüyorum değer mi

O zaman azcık daha pazarlık yap ama bir bak bu fiyatta kasa farklı daha iyi psulu sıfır kasada toplanır bir bak bulamazsan azcık daha kır fiyatı
  7. S

Hocam eğer şu imkan varsa bence sıvı soğutmaya gerek yok şuan için 16 gb ram yeterli olacak bence işlemci ve ekran kartını upgrade edip kendi sisteminizi kurmanız kule tipi soğutma ile sıvı soğutmada işlemci de gözle görünür bir fark olmayacak
  8. S

2080 SUPER BU FİYATA ALINIR MI

Hocam çalışır gibi bence kart temiz ise gayet alınır
  9. S

Hocam 250 watt civarında çekiyor sistem çalışabilir işlemciye göre sertifikası var mı
  10. S

Hocam olabilir ama psunuz kaç watt onun masrafı olabilir
  11. S

Tek tek almaya göre fiyat avantajı var mı
  12. S

Yardım 2.EL Ekran Kartı Yükseltme Tavsiyesi

Hocam bence 2-3 nesil daha bekleyin taş gibi kart hem 2. El çok kafanızı yorar alınabilir ama üst düzey ekran kartlarında 2. El sakat geliyor hem yeni alacağınız kart ile aman aman bir performans artışı olmayacak olsa bile normal bir kullanıcı hissetmez
  13. S

20000 tl ye kadar tablet önerisi

Hocam o paraya o işlemci bana fazla geliyor aslında s22 kullanıyorum ama uzun vadede tabletin ömrü yok gibi geliyor
  14. S

Max 4000TL Kulaklık Tavsiyesi.

Hocam zaten Gaming kulaklıklar hiç bir şeyde iyi deği şuan bakamıyorum ama size bir kaç saate önereceğim
  15. S

Yapmak mantıklımı değilmi

Hocam bende 3060 15 gb ryzen 5 3600 24 gb ram var benzer oyunlarda hiç bir sıkıntı yok bence masraf etmeyin bir süre bekleyin derim
Geri