Sinatra isimli üyenin son içerikleri

1. S

Troy teşhir ipad alınır mı

Merhaba dediğim gibi sizce alınır mı
  2. S

İpad air 5. Nesil vs ipad 11

M2 mi ipad 11 mi
  3. S

Hocam type c ile harici deploma kullanılabiliyor hafıza 128 olsa düşünmem ama işte
  4. S

Aslında 6. Nesil olsa m2li olan ama ikinci ele o kadar para vermek saçma
  5. S

Hocam peki m1 daha uzun ömürlü performanslı olmaz mı
  6. S

Fiyat performans tablet önerisi

Focus pen in eskisi oluyor diye biliyorum
  7. S

Xiaomi pad 7 hocam 7gen 3 plus
  8. S

❌İndirim Bitti! Kapalı

Medimark da 31 32 ye gördüm geçen gün değmez
  9. S

Kalem ile işiniz yoksa pad 7 olabilir
  10. S

Merhaba iyi günler iPad 11 sıfır veya iPad aiır 5. nesil ikinci el olarak almayı düşünüyorum. Dersler için kullanmayı düşünüyorum. Tek kafamı karıştıran Air'in 64 GB olması. Sizce 64gb olması sorun çıkarır mı
  11. S

Oyuncu koltuğu öneri

Hocam yozgatta mobilyacılar sitesi veya başka bir şey yok oralara bakın normal mağzalar dahil internetten daha ucuza bulunuyor hala bu şeyler
  12. S

Oyuncu koltuğu öneri

Hocam ona o kadar para vereceğine kaliteli bir ofis koltuğu al kaliteli bel destekli beş kuruş etmez oyuncu koltukları 1775122956 Koltuk için internetten daha ucuza bulabilirsin outlet gibi yerlerde veya siteler gibi yerlerde
  13. S

Tab s9 fe vs honorpad v9 vs lenovo yoga tab

Dersler için slayt bakmak not almak için tablet arıyorum. Ekranı kalemi iyi olsun arada oyunda oynayabileyim çok bir bekletim yok bir de ekran çok küçük olmazsa iyi. Bütçe 20-22 max başka tavsiyeniz var mı
  14. S

Lenovo Yoga Tab kılıf vad mı

Lenovo Yoga Tab laptop almak isityorum lakin internette baktım bir türlü kılıf veya kırılmaz cam bulamadım olacak kıkıf veya kırılmaz cam var mı link: https://amzn.eu/d/05hxcUnM
  15. S

Hangi tableti almalıyım

çok teşekkür edwerim hocam telefon serviste idi ingilizce sıkıntısı yok 10 yıllık telefon ile bakıyordum bulamadım şimdi bakacağım 1773404028 Çok teşeklürler hocam bakacağım kılıf bulunursa almayı düşünüyorum
Geri