Sincxp isimli üyenin son içerikleri

1. S

❌İndirim Bitti! Rampage 650w güç kaynağı+ kasa 2083 lira

çok şey söyleyen var bi kısım diyo parçalar ikinci el bakmaya bile değmez bi kısım diyo güvenilir iletişim ve destek olarak sıkıntısı yok falan. anladığım kadarıyla güvenilir diyenlerin şikayeti de fiyat performans olarak mantıklı olmaması ama bu ürün gayet iyi gibi
  2. S

SAPPHIRE PULSE 9060XT 16GB 9 Taksit 15974TL

yoksa alma olan için açmış
  3. S

🔥İndirim Migros Cipslerde 4 Al 2 Öde Kampanyası (Sağlık Edebiyatı Yapacaklar Gelmesin)

sanal kart gibi oluşturuyosun iki dakika zaten sonra direkt fiyatı düşürüyo ama bende de işlem tamamlanamadı diyo bilmiyorum
  4. S

🔥İndirim Migros Cipslerde 4 Al 2 Öde Kampanyası (Sağlık Edebiyatı Yapacaklar Gelmesin)

money üyeliğin varsa indirim yapıyo gratis muhabbeti gibi
  5. S

PC Temizliği Sonrası Açılmama Sıkıntısı

İlk kez bilgisayarın tüm parçalarını söküp birleştirdim ama döne döne parçaları kontrol ettim herhangi bi hasar ya da yanlış bağlantı olmaması için ve gördüğüm kadarıyla da yok. Ancak bilgisayarı çalıştırmak istediğimde ön fan çalışmıyor, üst egzoz fanı çalışıp çalışıp duruyor, ekrana görüntü...
  6. S

Maksimum %66 İşlemci Kullanımı

i5-6600 kullanıyorum. Son zamanlarda oyun oynarken vs darboğaz ve takılmalar aşırı artmaya başladı ve görev yöneticisinde CPU kullanımı genelde %66ya sabitlenmiş oluyor. Azalma oluyo ama 66'yı geçtiğini görmüyorum. Yazılımla veya programla işlemciyi kontrol etme şansım veya düzeltmemin bi yolu...
Geri