Sinefil isimli üyenin son içerikleri

1. S

4K monitörde 4k çözünürlük ayarı gözükmüyor

Merhaba bugün yeni monitör aldım, monitörüm 4k 240hz oled, AORUS FO32U2. Firmware güncellemesi yaptıktan sonra 4k çözünürlük seçeneği gitti sadece 2k var şu an. Nasıl düzeltebilirim? Güncelleme bitince düzgün şekilde yapılamadı görüntü ayarını ölçeklendirerek tekrar dene mesajı vardı ona...
  2. S

Yardım 2 oled monitör arasında kaldım

Ben de arkadaş ile aynı kriterlerde monitör arıyorum. Peki bütçeyi 10 bin daha arttırsak bu monitör iyi midir tavsiye eder misiniz? Veya 40bin bandında önerebileceğiniz monitör nedir...
  3. S

40.000TL OLED MONİTÖR TAVSİYESİ

olabilir tabii ama fps oyunları da oynuyorum o yüzden fazla büyük kalabilir
  4. S

40.000TL OLED MONİTÖR TAVSİYESİ

Merhaba 40.000TL bandında oled monitör tavsiyesi yapar mısınız? Önceliğim 32 inç, glossy ve QD-OLED olması bütçe yetmez ise 27inç’e düşebilirim.
  5. S

Benim attığım da gen4 qd-oled değil mi? Resimde öyle gösteriyor. Takip edemedim tam bu oled monitörleri
  6. S

https://amzn.eu/d/0getUA8c Hocam bu monitör hakkındaki görüşünüz nedir? Bu paralara daha iyi seçenek var mıdır? Aslında gönlüm 32 inçten yana
  7. S

🔥İndirim Asus Rog Xg27UCDMG 4K 240HZ Oled Monitör 42.299₺!

20bine G5 alayım diye çıktım yola şu an 2 katına çıktı baktığım monitörlerin fiyatı, bu fiyat bandında s tier bir monitör müdür yoksa başka öneriniz olur mu?
  8. S

Memnun musun hocam eksi yanı olarak söyleyebileceğin bir şey var mı? 5.nesil oledler beklenmel mi
  9. S

Kaçıncı nesil oluyor bu panel ve glossy mi biliyor musunuz?
  10. S

🔥İndirim LG UltraGear™ GX7 27-inç 240Hz OLED QHD Oyun Monitörü 27.299,00

Kaçıncı nesil olduğunu nasıl anlıyoruz ürünün sitesine gidiyorum ama yazmıyor
  11. S

🔥İndirim LG UltraGear™ GX7 27-inç 240Hz OLED QHD Oyun Monitörü 27.299,00

Kaçıncı nesil oluyor bu monitör paneli? Bir de satıcı güvenilir mi acaba?
  12. S

🔥İndirim Samsung Odyssey OLED G5 G50SF 27'' QHD,LS27FG500SUXUF 20499 TL 9 taksit Amazon

180hz az evet ama 20k’ya başka oled monitör de yok gibi, mat oled konusunda düşünceniz nedir para çöpe gider mi üzerine eklenip daha iyi bir şey mi alınmalı? Yoksa ips’ten geçmeye değer mi?
  13. S

DDR5 Beyaz kasa Ram Önerisi

Neye karar verdiniz? Ben de aynı şekilde r7 7800x3d işlemcim için beyaz ram arayışındayım ancak aklıma yatan bir şey bulamadım henüz
Geri