Selamlar, Dragon Age'i indirirken Games klasörüne kurduğunu fark ettim ve hiçbir yerde bulamıyorum. Bir de ben kurmadı sanıp oyunu fark etmeden 2-3 defa yine Games klasörüne kurdum ve bilgisayarda yer kalmadı artık. Bu oyunu kurmadan önce bilgisayarda 70 GB boş yer vardı ve şimdi 10'a düştü. Yer...
Dostlar selam, hayırlı ramazanlar. GT 840M ekran kartına sahibim. Ekran kartına güncelleme geldi ve indirdim. Hızlı kurulumu yaptıktan sonra bir daha kurmamı istiyor ve döngüye giriyor. Aygıt Yöneticisi'nden baktığımda kod 52 diye bir hata verdiğini gördüm. 3 gündür bununla uğraşıyorum. En...
Selamlar, bilgisayarıma virüs girdi. Ders için program indirmem gerekiyordu ama yanlış yerden indirmişim sanırım. Programı indirip bilgisayarımı kapattım ve ertesi gün bilgisayarı açtığımda ise masaüstü geliyordu ama 5-6 dk boyunca hiçbir şeye tıklayamıyordum. (Programı hemen denetim masasından...
Selamlar, xbox series s almayı düşünüyorum. Bu zamanda almalıyım (dolar 8,47) yoksa Black Friday indiriminde mi almalıyım? Black Fridaye kadar dolar daha çok yükselir mi Yardımcı olursanız sevinirim.
Selamlar, driverlarımı yüklemek için Intel driver Support indirmek istemiştim ama yüklenmiyor. Devam edebilmek için en yüksek sürüme güncellemelisiniz diyor ve bir daha indir diyorum bilgisayarı yeniden başlatıyorum yine aynı hata geliyor. Programı kaldırıp yeniden yüklediğimde de aynı hata...
Selamlar, Steam'den CS:GO'yu açamıyordum. Oyunu oynaya basıyordum ve tepki vermiyordu. Daha sonra bunun çözümü için internette araştırma yaptım ve msconfig>hizmetler>Windows yönetim yardımcılarını kapatın diyordu. Yaptım ve oyun açıldı ama bir Microsoft hizmeti olduğundan dolayı kapatmamda bir...
Selamlar, Vestel Z20 telefonumun bataryası şişti ve garantiye verdim ama Vestel servisi 510 TL gibi bir masraf çıkardı. Batarya şişmesi garanti kapsamına girmiyor mu? Eğer girmiyorsa bataryayı kendim alıp evde bataryasını değiştirebilir miyim? Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı...