SinNlos isimli üyenin son içerikleri

1. S

Windows 10'Da Games Klasörünü Nasıl Bulunur?

Selamlar, Dragon Age'i indirirken Games klasörüne kurduğunu fark ettim ve hiçbir yerde bulamıyorum. Bir de ben kurmadı sanıp oyunu fark etmeden 2-3 defa yine Games klasörüne kurdum ve bilgisayarda yer kalmadı artık. Bu oyunu kurmadan önce bilgisayarda 70 GB boş yer vardı ve şimdi 10'a düştü. Yer...
  2. S

Kasa sorunsuz çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor

Bilgisayarı yeni topladım ama açtığımda ekrana görüntü gelmedi. İlk kez topladım nerde yanlış yapmış olabilirim? Anakart b660m ekran kartı RX 7600.
  3. S

NVIDIA güncellenirken hata veriyor. (kod 52)

Dostlar selam, hayırlı ramazanlar. GT 840M ekran kartına sahibim. Ekran kartına güncelleme geldi ve indirdim. Hızlı kurulumu yaptıktan sonra bir daha kurmamı istiyor ve döngüye giriyor. Aygıt Yöneticisi'nden baktığımda kod 52 diye bir hata verdiğini gördüm. 3 gündür bununla uğraşıyorum. En...
  4. S

Öneri 400 Tl Kulaklık Önerisi

Oyuncu kulaküstü Kulaklık arıyorum. 400 TL'ye Kadar bütçem var. Yardımcı olursanız sevinirim
  5. S

Bilgisayara virüs girdi nasıl temizleyebilirim?

Selamlar, bilgisayarıma virüs girdi. Ders için program indirmem gerekiyordu ama yanlış yerden indirmişim sanırım. Programı indirip bilgisayarımı kapattım ve ertesi gün bilgisayarı açtığımda ise masaüstü geliyordu ama 5-6 dk boyunca hiçbir şeye tıklayamıyordum. (Programı hemen denetim masasından...
  6. S

Xbox Series S şimdi alınır mı? Black Friday'de ne kadar indirim olur?

Teşekkür ederim cevabın için.
  7. S

Xbox Series S şimdi alınır mı? Black Friday'de ne kadar indirim olur?

Selamlar, xbox series s almayı düşünüyorum. Bu zamanda almalıyım (dolar 8,47) yoksa Black Friday indiriminde mi almalıyım? Black Fridaye kadar dolar daha çok yükselir mi Yardımcı olursanız sevinirim.
  8. S

Intel Driver & Support Asisstant yüklenmiyor

Selamlar, driverlarımı yüklemek için Intel driver Support indirmek istemiştim ama yüklenmiyor. Devam edebilmek için en yüksek sürüme güncellemelisiniz diyor ve bir daha indir diyorum bilgisayarı yeniden başlatıyorum yine aynı hata geliyor. Programı kaldırıp yeniden yüklediğimde de aynı hata...
  9. S

Windows yönetim yardımcıları nedir?

Her zaman kapalı tutsam bir sorun olur mu?
  10. S

Windows yönetim yardımcıları nedir?

Selamlar, Steam'den CS:GO'yu açamıyordum. Oyunu oynaya basıyordum ve tepki vermiyordu. Daha sonra bunun çözümü için internette araştırma yaptım ve msconfig>hizmetler>Windows yönetim yardımcılarını kapatın diyordu. Yaptım ve oyun açıldı ama bir Microsoft hizmeti olduğundan dolayı kapatmamda bir...
  11. S

Steam Disk Yazma Hatası

Teşekkür ederim bakıyım oraya da
  12. S

Steam Disk Yazma Hatası

Selamlar, bilgisayarıma CS;GO indirirken böyle bir hatayla karşılaştım. Steami sildim ve yeniden yükledim ama bir işe yaramadı ne yapmalıyım?
  13. S

Vestel Z20 Batarya Şişmesi Garanti Kapsamına Girer mi?

Selamlar, Vestel Z20 telefonumun bataryası şişti ve garantiye verdim ama Vestel servisi 510 TL gibi bir masraf çıkardı. Batarya şişmesi garanti kapsamına girmiyor mu? Eğer girmiyorsa bataryayı kendim alıp evde bataryasını değiştirebilir miyim? Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı...
  14. S

Öneri 250 TL'ye kulaklık önerisi

Selamlar, 250 TL'ye Oyuncu kulaklığı önerir misiniz? Rampage RM-40 sizce alınır mı?
  15. S

Yardım Epic games oyunlar açılmıyor

Epic gamesden herhangi bir oyunu açtığımda bu hatayı veriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?o
Geri