bugün elime mad60he pro ulaştı sizlere polling rate testi yapıp paylaşmak istedim almak istiyen arkadaşlar çok görüyorum onlar için hem bir fikir olur hemde kendi görüşlerimi sunucam.
ilk olarak testi bu siteden yaptım:https://www.clickspeedtester.com/keyboard-latency-test/
ön izlenim olarak...
Made68 Pro istiyenler Wraith'ta gelmiş bulunmakta 8000hz 0,1 Rt socd var 6300 fiyatı
Hem oyun hem iş için kullanabileceğiniz 84 tuşlu versiyonuda bulunuyor.
valla sınırlı stok diye alıp tutmak istiyorum ama 120 euro gibi çıkış fiyatları glb biraz pahalı geliyor bana ayın 17sinde belki bir anlık kararla alıp tutarım olmadı bi sarı site denerim ordada alıcak bulamazsam en son ebay koyarım yurtdışı techtok hayranlarının favori ürünü,
alsamda elime...
peki böyle alan varmı?
1732635586
aula aldım ama bu sıralar en çok gördüğüm uygun fiyatlı manyetik switchli bir klavye olduğundan bide wooting tipinde olunca bir sorayım dedim 30 euro sınırını geçse bile geliyorsa alıcaktım ama geçmiyormuş alamıcaz.
uğraşmaya değmez diyorsunuz mantıklı söylememiştim söylemiyorum en iyisi
1732635149
öyle oluyormu sıkıntı olmasın sonra not kısmına yazsam dikkate alırlarmı?
amerikadan akrabamla getirtcem hala düşünüyorum ama
1730475711
bu 30 euro sınırı gelmeden önce arada bir beyblade sipariş ediyordum sorun yaşamıyodum ben ama türkiyeye hali hazırda artık getiremiyorum bende akrabam amerikaya gittiğinde getirtmeyi düşünüyorum