sinyal10.5 isimli üyenin son içerikleri

1. sinyal10.5

1.500.000 TL Bütçede Araba Önerisi

320d f30 160km altı temiz kullanılmışını bulursan yapıştır arabaya biniyorum dersin
  2. sinyal10.5

Çözüldü✓ Kasayı Tv Ye Baglıyorum ama Görüntü Gelmiyor

arkadaşın ps5ini taktık görüntü geldi bi de onun hdmiyla denedik benim pc yi ve görüntü geldi. sorun kablodaymış. kablo diğer tv da çalışıyor nasıl oluyor da bu tv da görüntü vermiyor anlamadım ama sorun çözüldü. ilgilenen herkese teşekkürler..
  3. sinyal10.5

araştırdım da çoğu kişi bu sorunu yaşıyormuş tcl tv lerde bende iffalcon var tclin alt markası. napıcam bilmiyorum
  4. sinyal10.5

Eski tv da çalışıyor
  5. sinyal10.5

halledip vsr açtım yine görüntü yok arkadaşta ps5 var onu denicem o da olmassa hdmi girişlerinde sıkıntı vardır heralde
  6. sinyal10.5

yok kral bişi çıkmıyor çıldırıcam bütün aksilikler üstüste geliyor
  7. sinyal10.5

amd software kuruluydu normalde ama bulamadım indirmeye çalışıyorum hata veriyor bakıcam ona
  8. sinyal10.5

herhangi bi ışık göremedim ayiyeten monitör de takılı durumda oyüzden olabilir
  9. sinyal10.5

7700xt sanal çözünürlük ne oluyor kral 1778693114 anakarta takılı değil ki ekran kartına takılı
  10. sinyal10.5

4 tane hdmi çıkış var hangisine takarsan sadece o çıkıyor menüde. bide yeni baktım çıkışların orda 4k 144hz yazıyor. destekleme olayından mı kaynaklı acaba pc desteklemiyor mu
  11. sinyal10.5

yenileme hızı ayarlarını denedim 59 60 144 180hz hepsini denedim windows p den ekranı yinele dedim ne yaptıysam görüntü gelmiyor
  12. sinyal10.5

hdmi da zaten reis taktıgım anda algılıyor ama görüntü gelmiyor sinyal yok yazıyor
  13. sinyal10.5

hdmi yı tv ye taktıgımda arc/earc baglandı yazıyor yani algılıyor ama görüntü gelmiyor sinyal yok yazıyor yardım edermisiniz.
  14. sinyal10.5

TELEVİZYON ÖNERİSİ MAX 40.000TL YE KADAR

Bu özellikte lg samsunglar çok pahalı. Bilmiyorum 30-40k fiyata qled lg samsung almaktansa miniled iffalcon almak daha mantıklı geliyor bana
Geri