sinyorita isimli üyenin son içerikleri

1. sinyorita

AULA F75 Tuş Sorunu "@"

FN+Q kombinasyonunu denediniz mi hocam? Genelde FM+Q FN+W tuşları düzeltiyor bende bu durumu sorun Alt ile Windows tuşunun yer değişmesi olabilir onu kontrol eder misiniz
  2. sinyorita

🔥İndirim VATAN 11.11 Özel OEM PAKETLER 16:00’da

Bu seneki 11.11'de kayda değer bişey olmadı sanırım
  3. sinyorita

🔥İndirim 🔥Amazon Seçili Ürünlerde 400 TL lik Sepete 100 TL İndirim🔥

Prezervatif indirimi gibi olmuş bu başka bişey göremedim aopsfjapofjh
  4. sinyorita

🔥İndirim SHEIN | Kaliteli Boom Arm - Mikrofon Kolu 333₺!🔥(Yeni Hesap Gerektirir)

Bunun yüzünden siteye 1 kere bile giremedim kanserlik olay
  5. sinyorita

❌İndirim Bitti! Aula SC800 PAW3395 37gr 8000Hz Kablosuz Mouse 1588 TL

Fiyatına göre alınır bence Omron + PAW3395 ikilisi var 37gram ağırlıkta fazlasıyla iyi, yazılımı ne durumda bilmiyorum bir tek mcu bilgisi yok
  6. sinyorita

🔥İndirim Fifine Mikrofon Ve Kulaklık İndirimleri

Hocam gömdün mü övdün mü çok anlamadım :D
  7. sinyorita

🔥İndirim Migros Cipslerde 4 Al 2 Öde Kampanyası (Sağlık Edebiyatı Yapacaklar Gelmesin)

Küçüklüğümüzden beri cipslerin sağlıklı olmadığı aşılandı bize zaten herkes sağlıksız olduğunu biliyor, insanlar alıp almayacağını kendileri karar versinler bir zahmet, burada hala bu konuşuluyorsa gerçekten komik
  8. sinyorita

🔥İndirim Çok sıcak fırsat 5090

Hocam hiç Akakçe'ye baktın mı
  9. sinyorita

❌İndirim Bitti! Honor Magic 7 Pro 47.999₺

Güzel fiyat. iPhone'den sonra bir marka daha OLED panel kullanmaya başlamış sonunda, diğer markalarda devamını getirebilir
  10. sinyorita

📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

Soldaki ekranda valo oynarsa adam vuramaz sıkıntı çıkar böyle daha güzel bence
  11. sinyorita

❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 05/08 saat 18.00'da başlıyor

800 tllik ürüne kargo ödemek nedir :D valla alasım kaçtı, akakçede fiyat grafiğine baktım 940 tl civarına düştüğü gözüküyor burada kargoyla beraber 860 tl ödeyeceğim yani öyle aman aman bi indirim yok bence
  12. sinyorita

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

1 aydan fazla sürmüş vay be, bende 1-2 hafta önce sipariş verdiniz sanmıştım hocam
  13. sinyorita

🔥İndirim Phılıps OneBlade QP2724/20 Yüz Hibrit Traş Makinesi 600 Tl

Makineden çok memnunum ama başlık konusu büyük sıkıntı. Gerçekten çok pahalı
  14. sinyorita

🔥İndirim Poco F6 12+512 GB Hepsiburada Premium ile 19.999 TL

https://www.hepsiburada.com/poco-f6-512gb-12gb-ram-poco-turkiye-garantili-titanyum-p-HBCV00006DOXSM
Geri