Hocam sadece ortadaki YILLIK PAKET yazan yer Süper Dolu paket oluyor benim anladığım 0 TL olanda zaten Spor Extra+ yazıyor açıklamasında
Bizim aldığımızda Premier Lig ve Ligue 1 var futbol olarak.
Şu kartın piyasada olduğunu bilen yok mu anlamadım Passmark testleri bile yok hep XT modeli çıkıyor karşıma bunda XT ibaresi yok sanırım farklı kart, fiyatı iyi gibi duruyor normal XT ile performans olarak çok farkı yoksa...
Sanal kartta sıkıntı yok hocamda sipariş ücreti kadar yükleme kesin gerekiyor mu daha düşük ücrette olsada TR kartları geçerli değil diye yazı yazmaz diye düşünüyorum
Anladım hocam yine de bu forumda veya başka bir forumda son zamanda açılan benzer konulara bak böyle durumlarda
+++Trendyol gibi yerlerden alınan çoğu sistem olması gereken fiyatının üstünde oluyor genelde ondan dolayı büyük ihtimalle eserinin üstündedir, tam bakamadım
Honor 200'de sağlam kamera vardı bu Honor 400 Pro'nun sensör bilgisini göremedim ama kamerasını bir araştırmanızı öneririm Honor bu tarz cihazlarında baya iyi sensörler kullanıyor bence bir araştır
FN+Q kombinasyonunu denediniz mi hocam?
Genelde FM+Q FN+W tuşları düzeltiyor bende bu durumu sorun Alt ile Windows tuşunun yer değişmesi olabilir onu kontrol eder misiniz