Sipirmin isimli üyenin son içerikleri

1. S

6000 TL Bütçeli Oyuncu Koltuğu Önerisi

geçen hfta aldım çok kullanışlı çok rahat. kumaş olması ekstra avantaj.
  2. S

❌İndirim Bitti! 35 Adeti Çorap 110TL

Arkadaşlar ürün hala satışta tüketici hakem heyetine şikayette bulunun. Ürün varken temin edilemedi yalanı söyleyip daha yüksek fiyata satıyorlar. 5 dakikanızı almaz bunları şikayet etmek. Girin hakkınızı arayın. Çorap felan demeyin. Bugun bunu yapan yarın neler yapmaz.
  3. S

❌İndirim Bitti! 35 Adeti Çorap 110TL

iptal etmişler karaktersizler
  4. S

Isınma sorunu ve sıvı soğutucu takamama

önerebileceğiniz kasa var mıdır ? 1682931712 önerebileceğiniz kasa var mıdır ?
  5. S

elimde zaten sıvısoğutucu var hocam ekstra masraf yapmak istemiyordum ama kasayı değişeceğim galiba. çünkü soğutucu almanın bi artısı yok.
  6. S

öyle gözüküyor ama ramlerin üzerine biniyor radyatörle birlikte sığmıyor hiç bir türlü
  7. S

Merhaba aşağıdaki özelliklerde masaüstü bilgisayarım var. Boşta 55 derecede olan cpu sıcaklığı valorant pubg gibi oyunlarda 95 dereceye kadar fırlayabiliyor. Ayrıca normal fanım var ve Msı Mpg Corelıquıd K240 Soğutucum var. Kasada yeterli alan olmadığı için takamıyorum. Bu durumda sizce kasayı...
  8. S

Yardım 3200 mhz ram ile 3600 mhz ram farklı markalar ortak çalışır mı ?

Merhabalar. Elimde Arctic 16 GB 3200 MHz Gaming Memory RAM var. 3200 ya da 3600 mhz 16 GB farklı bir Ram alsam birlikte sorunsuz kullanabilir miyim ?
Geri