Meraba butçem 1000 tl ile başladı arkadaşlar baktım o fiyat bandinda hayır yok artırarak devam ettim hala bulamadim şuan max 2000 TL bütçem var bana güzel bi klavye önerirseniz sevinirim %100 olarak düşünüyorum baktığım modeller https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-klavyesi/pusat-k3-pro/...
Meraba arkadaşlar bi süredir uygun fiyatlı bi klavye arıyorum malum fiyatlar yüksek birazcık Redragon Aryaman K569 bu model gözüme çarptı fakat türk incelemesini göremedim yabancı izledim videolardan ışıklandirma ses ve görünüş olarak güzel duruo ama kullanmış yada bilen varsa özellikleri...
Ben baya uğraştım bulamadim indirmesi kolay fakat uygulama açılmıyor güvenirliğine gelirsek zamaninda bi cok kişinin video içeriği olmuş bi konu zaten yuklemenin başka yolu olmadığı için oldukça kullanılmış eski zamanda ama galiba güncel olarak desteği yok bende modlu oynamak istiyorum ama...
Yarin ola hayrola diyelim umarim devam eder hala kararsizim birazcık bütçeyi artırıp daha iyi bişey alip almama konusunda ama bu mouse fiyat bandinda gayet yeterli duruo kampanya bitmesse yarın siparişini vericem tekrardan teşekkürler
900 lira bandında diye listemden çıkarmıştım sepette 700ü görünce direk ekledim sepetime yarin sipariş veririm büyük ihtimalle bu tarz indirimler ak akce vb uygulamarda gozukmuo oyuzden çok teşekkürler
Fortine oynuyorum genelde veya hayatta kalma oyunlari ,rpg aksiyon fiyat performans görünüşü de güzel bi mouse arıyorum ellerim ortalamadan büyük ama çok büyük değil uzun ömürlü olucak şekilde kullandığınız veya tavsiye ettiklerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler arkadaşlar
Lenevo legion k300rgb klavye düşünüyorum yaninada mouse alicam monster pusat v11 düşünüyorum sizce bu iki ürün güzelmidir veya tavsiyeleriniz varmı bütçem belli üstüne çıkamam maalesef önerilerinizi bekliyorum.
Çalıştım iş yerinde 32inc 4k samsung monitör var g odsey serisi bununla 1080p çözünürlükte oyuna girdiğimde biraz baş ağrısi ve göz bulanikli oluo 80-85 cm var aramızda 4 k 32 inc de 1080p açtığım için mi yoksa ekran boyutundan dolayimi anliyamadim 27 inc goz sağlığımi cok etkilerse attığım 24.5...
Hiç düşünmeden aoc alırdım fakat 27 inç ile 23.8 in arasinda fiyat farkı yok nerdeyse oyuzden açtım bu konuyu kulanan arkadaşlar varsa yardımcı olurlar diye tavsiyelerin için teşekkürler hocam düşünucem