sıradanoyuncu isimli üyenin son içerikleri

1. S

AMD 26.6.2 Güncellemesi Sonrası

Tamam hocam bakım yaptırayım çok teşekkür ederim Tamam hocam güncellemeyeceğim çok teşekkür ederim
  2. S

AMD 26.6.2 Güncellemesi Sonrası

Hocam 26.3.1 sürümündeyim ekran kartı günde 2 kere falan siyah ekran veriyor sizce 26.6.4 e güncellemeli miyim yoksa ekran kartının bakım zamanı mı geldi pc yi 3 yıl önce kurdum daha temizleme falan hiç yapmadım
  3. S

Popup Yazı Sürekli Çıkıyor

Saygıdeğer forum üyeleri konuyu nereye açacağımı bilemedim kusura bakmayın. Hangi konuda olursak olayım sürekli popup çıkıyor kapatıyorum ama tekrar çıkıyor ve başka tarayıcıda da çıkıyor bu neden sürekli çıkıyor
  4. S

Getirde Nogger İndirimi Var

Öncelikle konu sahibine teşekkürler bu indirim sayesinde benim 250 TL indirim varmış onu fark ettim onu da birleştirdim farklı ürünler de alarak bayağı bir uyguna geldi Algida gerçekten çok kalitesiz çünkü maraş usulü diye satılan çatal/kaşık ile yenilen paketli dondurmayı aldım buzluğa...
  5. S

❌İndirim Bitti! Ds Damat Erkek Pamuklu Çorap 27 TL

Kargo ücretiyle öyle gözüküyor. Konu sahibine teşekkürler aldım fiyat sadece 1 çift çorap için geçerli
  6. S

🔥İndirim Getır 500/250 Kupon Kodu

Kodu nereye yazıyoruz yardımcı olabilir misiniz
  7. S

🔥İndirim Google Play 750tl Hediye Kartları İndirimli

Şüpheyle yaklaşmıştım dediğiniz doğru olabilir siz ve konu sahibine teşekkürler vicdanen rahat olamam ben almıyorum
  8. S

🔥İndirim Google Play 750tl Hediye Kartları İndirimli

Yasal mı arkadaşlar neden bu kadar ucuz
  9. S

🔥İndirim Türk Telekomlulara Özel İdefix 300tl İndirim

Özel mesajdan yolladım hocam
  10. S

🔥İndirim Türk Telekom 5G 1 Ay Geçerli 50GB Hediye

Ayarlar-Hücresel-Seçenekler-Ses ve Veri- buradan 5G yi açıp kapatabilirsiniz ayrıca Türk Telekom mobil uygulamasından da 5G yi kapatın. LTE 4.5G demek
  11. S

Hayır ben müşteri hizmetlerini aramadım. Bu paketin tek seferlik olup olmadığını müşteri hizmetlerini arayarak teyit edebileceğini kast etmiştim
  12. S

Hayır bu tek seferlik paket ben aldım herhangi bir yenileme yok isterseniz müşteri hizmetlerini arayıp teyit edebilirsiniz
  13. S

Türk Telekom uygulamasına girip paket al bölümünde bulabilirsiniz Bu 1 seferlik hediye gibi düşünün dediğiniz farklı o 1 aylık diye alınıp iptal etmezseniz her ay yenilenen paketler
  14. S

15 Nisana kadar almayı unutmayın
Geri