SirAK1000 isimli üyenin son içerikleri

1. S

wifi ağını telefonum görmüyor

internetimde mi yoksa modemde mi anlayamadığım bir sorun geldi başıma , modemden interneti kabloyla bilgisayarıma alabilirken telefonumda internet ağı gözükmüyor yani telden internete bağlanamıyorum sadece kabloyla interneti alabiliyorum... sadece benim değil evdeki diğer telefonlarda da...
  2. S

valorantta yardım lazım

ya arkadaşlar nasıl anlatsam bilemedim ama .. valorantta takım arkadaşımın üzerindeki göstergeyi nasıl kaldırabilirim
  3. S

PSU'dan cızırtı sesi gelmesi sorun yaratır mı?

Coil whine problemi olabilir sadece biraz ses sorunu yaratır başka bir şey olacağını sanmam ama belli de olmaz tabi
  4. S

PSU Önerir misiniz..

sapphire rx570--intel core i5 9400f---gigabyte h310m h2.0 anakart --- hyperx 8gb--- psu larda fiyatlar nasıl pek bilmiyyorum daha pek arştırma yapmadım direkt foruma yazdım... yani 600tl kadar verebilirm ama daha uyguna aklınızda olan bir şey varsa duymak isterim.
  5. S

PSU Önerir misiniz..

Arkadaşlar şuan kullandığım PSU 600w frisby daha kasayı alalı 3 ay falan oldu ama frisby PSU ile ilgili pek iyi şeyler duymadım o yüzden değiştirmek istiyorum bununla ilgili bana önerebileceğiniz PSU varsa yazar mısınız.
Geri