I5 12400f XFX 6750xt sisteme sahibim. Çok nadiren oyunlarda ekran donuyor siyah ekran olmuyor. Oyunun ekrani donuyor alt tab attigimda geri geliyor , gorev yoneticisinden kontrol ettigimde oyunun dondugu sirada ekran karti kullaniminin %0 a dustugunu goruyorum.
Yükte max 85 gördü az bi coil whine sesi var oyunları tam ekran pencereli de oynayınca ve vsync acik olunca nedense cizirti sesi gidiyor. Ama sıcaklık ve performans olarak beni memnun etti.
Bende öyle düşünüyorumda o kasanın PSU su çok kötü , powerbooster psu var içinde. Aynı paraya 6750xt varken 4060 ın DLSS dışında bir artısını görmüyorum onu da pek kullanmam zaten. 6750xt internetteki testlere göre 4060Tİ seviyesine çok yakın bir ekran kartı yanlış mıyım?
Bende öyle düşünüyorum da , vatandaki kasanın PSU sunu biraz araştırdım da çok sıkıntılı.
1717858592
Arkadaşın attığı sistem benim aklıma daha fazla yattı, hem kasa hem PSU olarak daha iyi ekstra olarak ekran kartı da 4060Tİ seviyesinde , yine SSD ve anakart yükseltmesiyle vatandakine benzer...