Sirius Blackw isimli üyenin son içerikleri

1. Sirius Blackw

10m Usd ile Ne Yapardiniz

190 milyon TL falan aslında düz 200 desen deli para aslındada harcamayı bilcen.50 60 milyona villalar var 1/4 gitti paranın
  2. Sirius Blackw

10m Usd ile Ne Yapardiniz

Hakaret etmek için söylemiyorum da ülkenin yüzde doksanı bu şekil sonradan görmeye çok meraklı.Adamın eline bir şekilde giren çıkansız 100 bin lira para giriyor ne yapacaksın diyorum iphone 17 alırım diyo.O parayla bunları yapacağına kendine yatırımlık iş kursan hayatın boyunca çalışmadan yaşarsın.
  3. Sirius Blackw

Mithrain ile Fight /Pubg

Videoyu izlemeden yorum yapıyorum eskiden takip ederdim bu adamı ama son bir kaç yılda sanki dünya çapında oyun oynuyor gibi ölünce saçma sapan hakaretlerde yorumlarda bulunuyor.Yaşlandı sanırım eskisi gibi samimi değil
  4. Sirius Blackw

Fifa 25 ve 23 Arasında Fark Olur Mu?

26 yok alcak paramda yok.23 te performans değişmezmi diyon
  5. Sirius Blackw

Fifa 25 ve 23 Arasında Fark Olur Mu?

Oyuncu kariyeri oynuyorum sadece ultimate teami ruh sağlığım bozulduğu için bıraktım.Fc 25 oynuyorum ama performans yerlerde ilk 15 dakikadan sonra 20 fps lere düşüyor oyun.23 oynasam performansta fark olur mu ve kariyer modunda bir şey kaçırır mıyım? Rtx 3050 8x2 Ram İ511300H
  6. Sirius Blackw

Kitap Okuyor Musunuz?

Eskiden çok okurdum şuan baya azaldı ama okuyorum.John boyne kitaplarına bayılırım herkes çizgili pijamalı çocuğu biliyor ama diğer kitaplarının yanında en kötü kitaptır bence
  7. Sirius Blackw

Forumda Kac Uyari Puaniniz Var Neden

23 var kendimden utandım
  8. Sirius Blackw

GALATASARAY FENERBAHÇE 3-0

Fenerbahçe tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti
  9. Sirius Blackw

Gs-Fb Derbi nerden izlenir

Kahvede 1777208847 Selçukspor
  10. Sirius Blackw

💚🤍BURSASPOR TFF 1.LİGTE 💚🤍

Yazık adam bu günleri göremedi
  11. Sirius Blackw

Hangi 16 Pro'yu almalıyım?

Bu devirde 128 le yetinen bir ben varım sanırım daha 50 gb boş yerim var
  12. Sirius Blackw

Pcye ps5 işletim sistemi kurulabilirmi

Arkadaşında dediği gibi steam geniş ekran modu
  13. Sirius Blackw

Oyunindirvip fullprogramlarindirnet güvenilir mi

Yıl 2026 korsan oyun indirirken virüs yemeyi becerebiliyorsan Sorun sitede mi sende mi?
  14. Sirius Blackw

Herkes bir dizi/film önersin

Dizi olarak çernobil çok sevdiğim bir dizi.Film olarak ise korku sokağı üçlemesini çok severim(Genel olarak netflixin korku filmlerini severim)1 haftafır da la casa de papel izliyorum sürükleyici bir dizi
Geri