Sirius Blackw isimli üyenin son içerikleri

1. Sirius Blackw

Better call saul izlemeli miyim ?

Nedense breaking bad den sonra sarmadı beni aralıksız izlediğim için olabilir.
  2. Sirius Blackw

Bir kez gelinen hayatta çirkin olmak

kimse kusursuz değil bir eksiğin varsa başka bir şeyle kapatacaksın.Kimse çirkin bir futbolcunun tipine bakmıyor yetenekliyse.
  3. Sirius Blackw

Skyrim kurulan modu direkt aktif etme

Skyrime tekrar başladım mod kurunca ana menüden creations cluba girip aktif etmem gerekiyor fakat nordic ui modu kullandığım için menüde öyle bir seçenek yok.Modun kurduğum gibi aktif olması için ne yapabilirim veya aktif etmenin başka yolu var mı?
  4. Sirius Blackw

Torrent setup dosyası silindi

Sorun çözüldüde oyunu kuramadım malasef xtool.exe bulunamadı hatası verdi hiç bir yerde yok çözümü.
  5. Sirius Blackw

hocam komik bir durum ama windows defenderi açınca düzeldi sorun
  6. Sirius Blackw

kapalı zaten her şey 1746912961 aynı durumdayım hocam 2 sene öncesine kadar orjinal oynamazdım şuan full orjinal ama buna da para yetişmiyor.
  7. Sirius Blackw

dodi repackten indirdim sıkıntı olduğunu sanmıyorum varsada sorumluluk benimdir sıkıntı yok hocam
  8. Sirius Blackw

9. Sirius Blackw

yeniden denetle dedim geri indirdi sonrasında hemen geri gitti setup yine hiçbir güvenlik programı kullanmıyorum defender falan kapalı niye silip duruyor bunu?
  10. Sirius Blackw

nasıl yapacağım tam olarak anlayamadım 1746911570 güvenilir ondan eminim.
  11. Sirius Blackw

78 gb indirdim setupa tıkladım virüslü olabilir hatası aldım setup dosyasını sildi otomatik ötekiler duruyor nasıl geri getiririm sadece setup eksik.
  12. Sirius Blackw

Gta online aim assist kullanma

Pc den kolla Gta online oynuyoruz arkadaşlarla biriyle oynarken aim assist kullanabiliyorum ama biriyleyken oynayamıyorum.Acaba sunucuyu oluştururken bir ayar falan mı yapması lazım?
  13. Sirius Blackw

Corona bira içindeki şeyler

merakımdan soruyorum zevkine mi içiyorsun yoksa para mı bol
  14. Sirius Blackw

Yürürken polis kimlik sordu

Benide son zamanlarda çok çeviriyorlar öyle belalı bir tipim de yok.
  15. Sirius Blackw

Kavga etmekten korkuyorum

Gerçekleri söylüyorum dostum yükselme çok
Geri