Balıkesirde pegem diye dershane tarzı bir yer var kpss denemesi satıyorlar düzenli gidip giriyorsun.Her deneme için 9 seans var sana uygun olan saatte gidebiliyorsun.Yaşadığın yerde varsa böyle bir şey en mantıklısı bir yandan çalışırken bir yandanda denemelere girmen olur
Replika alacaksan yswear güzel malzeme satıyor 1 sene boyunca sorunsuz giydim.Ayakkabı konusunda çok bilgim yok ama yukardaki arkadaşlara zıt düşünüyorum.Orjinal blazer aldım 2 tane biri patladı biride bağcık deliği kopmuştu.Ysweardan aldıklarım sorun çıkarmadı hiç.Dediğim gibi kısıtlı tecrübem...
Niye her şeyde art niyet arıyonuz ki bilader inanmıyosan inanma inanıyosan inan.Merak ediyosan da cevabı burda bulabileceğini sanmıyorum kadrolu hocalarımız yok
Valla arkadaşım hayatını belirleyecek bir senede boşver oyunu 1 sene asıl dersine sonra yaşa hayatını.Oyun moyun da fazla takılmayın hayatınızı oyunlar kurtarmayacak bu kadar anlam yüklemeye gerek yok ıvır zıvıra hayat dışarda
1782939976
Gidin çalışın gezin öğrenin hayat tecrübesi kazanın her...
Arkadaşlar bir işletmemiz var ve bize içinde 1 anne ve 4 yavrusuyla beraber geldi.Kesinlikle hayvan düşmanı değilim bahsedeceğim sıkıntıları yaşamasam her gün karınlarını doyurayım ama bunla bitmiyor malasef.Dükkan büyük girişi çıkışı bol balkonu falan var yavrular bu balkonun erişilemeyen bir...