Dizi olarak çernobil çok sevdiğim bir dizi.Film olarak ise korku sokağı üçlemesini çok severim(Genel olarak netflixin korku filmlerini severim)1 haftafır da la casa de papel izliyorum sürükleyici bir dizi
150 saat falan oynadım bu oyunu ama unuttum nalasef neyin ne olduğunu zaman geçti üstünden.konudan bağımsız ihtiyaç odasını çok güzel şekillerde dekore edebiliyorsun kendine göre aklında bulunsun
Nereyi araştırsam çok farklı fiyatlar çıkıyor önüme 100 litre arıyorum yarın gidip bizzat araştıracağım size de bir sorayım dedim.2 tane petshop aradım biri 900 lira diyor biri 4.5-5 diyor
Psg ye transfer olmak istiyorum her şartı yerine getirdim müdahale oranı diye bir şey var %49 yapmam lazım benimki 13 te kalmış ne yaparsam yapayım arttıramadım top kesiyorum,top çalıyorum yine artmıyor sezon sonuna 8 maç falan kaldı ne yapmam lazım?
Terasa kümes kuracağım uzun dikdörtgen şeklinde bir köşem var.Benim aklımda zemine palet döşeyip üstünede çim halı koyma fikri var sonrasında dört direk dikip tel örgüyle çevreleyeceğim fikir öneriniz varsa yapım aşamasıyla ilgili önerilere açığım