Sirius Blackw isimli üyenin son içerikleri

1. Sirius Blackw

Geç mi Kaldım? Kpss Ortaöğretime Şimdi Başlasam Ne Olur?

Balıkesirde pegem diye dershane tarzı bir yer var kpss denemesi satıyorlar düzenli gidip giriyorsun.Her deneme için 9 seans var sana uygun olan saatte gidebiliyorsun.Yaşadığın yerde varsa böyle bir şey en mantıklısı bir yandan çalışırken bir yandanda denemelere girmen olur
  2. Sirius Blackw

Trafik Cezası Ödemeden Ehliyet Alamama Saçmalığı

İyi olmuş 4 senede akıllanırsın belki
  3. Sirius Blackw

Sampleden Şarkıyı Bulabılırmısınız

Valla chatgptye sordum ben buldu şarkıyı
  4. Sirius Blackw

Sizce Bu Taytlı Şortlar Nasıl

Niye taytlı şort
  5. Sirius Blackw

Nike Air Force 1 Nereden Alınır?

Replika alacaksan yswear güzel malzeme satıyor 1 sene boyunca sorunsuz giydim.Ayakkabı konusunda çok bilgim yok ama yukardaki arkadaşlara zıt düşünüyorum.Orjinal blazer aldım 2 tane biri patladı biride bağcık deliği kopmuştu.Ysweardan aldıklarım sorun çıkarmadı hiç.Dediğim gibi kısıtlı tecrübem...
  6. Sirius Blackw

Rica ederim.Ben kullanmayı pek sevmiyorum ama böyle basit şeyler için yapay zeka kullanışlı oluyor
  7. Sirius Blackw

Champagne coast
  8. Sirius Blackw

Gemiciler Gemide Çalışanlar, Çalışmışlar Konuya Gelebilirmi?

Her cefanın sefası var zor iş ama ücretler güzel gemilerde kaldırabilecek mentalin varsa git.Güvenilirlik hakkında yorum yapamam
  9. Sirius Blackw

Muğla Da 14 Yaşındayım Babam Para Vermiyor Para Lazım Nerde İş Bulabilirim

Meslek öğrenmek biraz uzun vadede mantıklı meslek öğrenen çıraklar çok para almıyor malasef.Kısa vadede garsonluk gibi işler daha mantıklı
  10. Sirius Blackw

Kuranda Çok Garip Bir Çelişki Buldum ?

Niye her şeyde art niyet arıyonuz ki bilader inanmıyosan inanma inanıyosan inan.Merak ediyosan da cevabı burda bulabileceğini sanmıyorum kadrolu hocalarımız yok
  11. Sirius Blackw

Abim Gelirken Ne Getirsin

Canım hocam yine şaşırtmıyor
  12. Sirius Blackw

Sınav Senesi Oyun Oynamak

Valla arkadaşım hayatını belirleyecek bir senede boşver oyunu 1 sene asıl dersine sonra yaşa hayatını.Oyun moyun da fazla takılmayın hayatınızı oyunlar kurtarmayacak bu kadar anlam yüklemeye gerek yok ıvır zıvıra hayat dışarda 1782939976 Gidin çalışın gezin öğrenin hayat tecrübesi kazanın her...
  13. Sirius Blackw

Sokak Kedisi Hakkında

Orayı burayı kapatın demeyin en basitinden ağaca tırmanıp balkona geliyor yine
  14. Sirius Blackw

Sokak Kedisi Hakkında

Arkadaşlar bir işletmemiz var ve bize içinde 1 anne ve 4 yavrusuyla beraber geldi.Kesinlikle hayvan düşmanı değilim bahsedeceğim sıkıntıları yaşamasam her gün karınlarını doyurayım ama bunla bitmiyor malasef.Dükkan büyük girişi çıkışı bol balkonu falan var yavrular bu balkonun erişilemeyen bir...
  15. Sirius Blackw

Köpegimize Yeni Yuva Arıyoruz !!!

Uluyomu havlıyo mu bu
Geri