Herkese iyi forumlar arkadaşlar
Son zamanlarda 144 fpsde düşük msde rahatça oynadığım cs2de kasma ve takılma başladı.Sadece oyun içinde değil alt tab attıgımda menudede birkaç saniyelik donma oluyor ve bu da önceden yoktu.Maçlar da ise pingim stabil 60larda ve fpsim 130-144 arasındayken ms bir...
Sa arkadaslar
Yeni bilgisayar aldım ve bununla beraber win11e geçtim. Bilgisayar ekranı 144 hz. Bilgisayarı ilk kullandığımda elektrikte ekranı 144 hze geçirmiştim, bilgisayarın şarjı dolunca elektrikten çıkardım ve ekranda yenileme oldu ve ekranda değişiklik farkedip ayarlara baktiğimda...
Sa beyler yaklaşık 8 senelik PS4üm ve aynı şekilde de 8 senelik 2 dualshockum var.Son zamanlarda dualshockda bir gariplik farketmiştim birkaç gündür çok fazla arttı artık oyun oynatmıyor.Kolu kullanırken analog tuşlarda r de veya l de sağa sola kaydırdığımda kaydirmiyor veya kaydırıyor ama ben...
Arkadaşımla oynamak için division almayı düşünüyoruz fakat multiplayerın nasıl işlediğini bilmiyoruz.Storye iki kişi başlayıp mi oynuyoruz yoksa görevde mi çağırabiliyoruz sadece
Merhaba arkadaşlar
Klavye alacağım ve son iki klavye arasında kaldım
Daha önce redragon klavye ile ilgili bir konu açmıştım orda k552 almaya karar vermiştim fakat daha sonra başka klavyeler bakarken apex 3 klavyeyi gördüm.
k552 mekanik fakat apex 3 mekanik degil, apex 3ün markasindan dolayı onu...